Cieszę się , że zdjecia się podobają. To moje początki, ale z Tamronem i Canonem. Wcześniej przez 3 lata fotografowałam Nikonem d70 ;) Tamron 90 jest moim pierwszym prawdziwym obiektywem makro.
Wersja do druku
Cieszę się , że zdjecia się podobają. To moje początki, ale z Tamronem i Canonem. Wcześniej przez 3 lata fotografowałam Nikonem d70 ;) Tamron 90 jest moim pierwszym prawdziwym obiektywem makro.
Zdjecia przyjemne - szkoda tylko ze numerujesz od 1 w kazdej serii. Jakbys numerowala po kolei 34, 35, 36..... bylo by lepej - ludzie wracaja i ogladaja starsze zdjecia. CIezko potem np. mowic w 4 seri 3 zdjecie wymiata :) a tak bylo by np. 18 zdjecie super.
Urzekła mnie Twoja biedronka...
nie bede slodzic, mnie niestety nic nie urzeklo w ostatniej serii, jakies takie przypadkowe pstryki. kombinuj dalej. pozdrawiam
2 zdjecia z dzisiejszego deszczowego popołudnia, kiepskie światło foty z ręki, ISO 800.
Ślimak 1
Ślimak 2
Zdjęcie nr 1 w tym wątku - czyli biedronka jest rewelacyjne:) Także mnie urzekło:) Widać, że masz już jakieś doświadczenie z makro. Popracuj jednak trochę nad kontrastem, w niektórych zdjęciach przydałoby się także ciut lepsze kadrowanie, ale ogólnie - sympatycznie i na pewno tu wrócę. Oby tak dalej
Biedrona