38 i 41 moi faworyci!
Ladnie Ci to wyszlo BeatX,wstaw moze na Fuji ;)
41 najlepsze,wybralbym 38 ale kurcze ostrosci na oku brakuje....wtedy byloby mistrowszkie,bo kadr sam w sobie bardzo mi pasuje.
Pozdrawiam,
Paweł
Wersja do druku
38 i 41 moi faworyci!
Ladnie Ci to wyszlo BeatX,wstaw moze na Fuji ;)
41 najlepsze,wybralbym 38 ale kurcze ostrosci na oku brakuje....wtedy byloby mistrowszkie,bo kadr sam w sobie bardzo mi pasuje.
Pozdrawiam,
Paweł
38 i 40 - super!!! gratki!
super, ciesze sie ze zdjecia sie podobaja :)
pablobb raczej podziekuje... żelojad obrzydzil mi fujiklub na maxa ;)
te różowe zdjęcia jednak troszkę za rózowe, białka w oku sa rożowe i dla mnie to nie ejst fajne...
cz-b bardzo fajne
co do samych kadrów - na 41. bardziej ciachnęłabym czoło
41 i prawa strona 45 bardzo mi się podobają:) mają ten 'wiatr' w sobie:)
reszta poprawna aczkolwiek mnie nie porwała;)
wydaje mi sie ze numeracja Ci sie walneła;) ale stare 41 też fajne:)
edit:
oo - Gunia dobrą uwage dała, ale dosłownie 0.5 cm ciachnąć
i na prawej połówce ostatniego chyba cos ze skórą na policzku sie dzieje, ale nie jestem pewien:) mimo to swietnie uchwycone:)
gunia: masz racje, troche za bardzo nasycilem - nie zaowazylem tego wczesniej - juz zmienilem na bardziej matowe odcienie ;)
Szkoda, ze nie mozna edytowac swoich postow.
Loome: wydaje Ci sie z tym policzkiem:D ale faktycznie machnalem sie z numeracja hm..
Dzieki za odwiedziny i slowa krytyki!
aa:) bo ja mam monitor na podwyzszeniu, i z dołu widac wiecej szczegółów:p z naprzeciwka rzeczywiscie nic nie widac:)
po zmniejszeniu nasycenia duzo lepsze te kolorowe, albo ja po obiedzie przyjazniejszym okiem patrze:D
hehe ulegles samosugestii ;) niestety nie mam mozliwosci edytowac swoich postow, zeby podmienic fotki, a szkoda.
Za jakis czas wystawie kolejne fotki z tej sesji :D
tego sie bałem, ze to tylko sugestia:)
odpowiadajac na to co napisales u mnie - foto jest przeostrzone:) ale tylko w ten sposob wyglada na ostre, bo z puszki wyszło nieostre:(
wiecej fotek z tą babką mam nawet u siebie w wątku i na deviancie:) i w planach bo ma swietne oczy :D