58
jak już będzie maluch na światku to fajnie by było w tym samym miejscu z dzieciątkiem w tej samej tonacji
pozdrówka
Wersja do druku
58
jak już będzie maluch na światku to fajnie by było w tym samym miejscu z dzieciątkiem w tej samej tonacji
pozdrówka
Przez te Twoje zdjecia Martins, to ja sie trochę czuję jak babunia czekająca z córką na rozwiązanie, jak to kiedys ładnie mówiono :) i... nie mogę się doczekać zdjęć Maluszka.
Ty popatrz jeszcze raz na to 62 - ta gałązka wydaje się żyć i wyciągać szyję, jakby chciała przyjrzeć się Maluszkowi i coś mu szepnąć...
Fotokor ma dobry pomysł - wróćcie w Trójkę do tej gałązki, dajcie im pogadać :D
pomysł bardzo fajny ale wykonanie moze być troszkę bardziej skomplikowane bo dzidzia jeszcze chyba nie domaga się wyjścia na ten świat a tu dosć szybko jesień idzie i czy bedą warunki na taki strzał :(
miejmy nadzieję ze tak :)
Bartuś w sumie może być już za kilka dni, może być za tydzień, a max. to dwa tygodnie.:-D Przy takiej pogodzie i porze, to obawiam się, że takie zdjęcie będzie dopiero na wiosnę. Ale będzie, bo mnie bardzo zachęciliście, żeby takie zdjęcie z maleństwem zrobić ;)
no to czekamy :)
mam nadzieję że jeszcze będie pogoda w tym roku :)
Piszesz że te zdjęcia często robione są - tak na prędko, czasem przypadkiem, przy tzw "okazji", ale mi osobiście bardzo sie podobaja, IMHO mają w sobie to coś...
Fotki z 85/1,8 jak dla mnie -rewelacja- lubie takie klimaty, ślubne też fajne - nawet ta kolorystyka nieżle wygląda i dobrze pasuje do dołożonej winiety.
Ja w tych zdjęciach widzę wielką pasję, włożone serce i uczucia, a jak już będzie i synek to efekty powinny być jeszcze lepsze.
życzę zdrówka dla żony i syna :D oczywiście dla Ciebie również
Pozdrawiam
Ps.
Skoro te zdjęcia są robione "przy okazji" to jak mogą wyglądać te "lepsze".... ? :-)
58 super :)
Pewnie jedne z ostatnich zdjęć brzuszka:( Będzie mi go brakować, ale w ciągu kilku następnych dni pojawi się Bartuś:D ... Oj, będzie miał zdjęć, będzie... ;)
63.
64.
piękne te etapy...:) będziesz przy porodzie..??
No pewnie, że będę:-D I sprzęt też będzie ;)