A zdjecie po ktorym nie widac ze wiosna nadchodzi tez sie moze liczyc?:mrgreen:
Pisze sie na tego battla:)
Wersja do druku
A zdjecie po ktorym nie widac ze wiosna nadchodzi tez sie moze liczyc?:mrgreen:
Pisze sie na tego battla:)
Wiosna nadchodzi :) Przynajmniej w Katowicach, więc będzie dobrze. Gdybym jeszcze chory nie był.
Poproszę i ja
Mieszkam w Gorcach ale po górach mozna wiosnę wykukać.
Proszę dość szybko okreslić zasady i gdzie wrzucamy foty.
Bo koniec marca już blisko !!!
pozdrawiam
Hellfire - decyzja! Przedłużasz termin o tydzień, czy każdy pokazuje taka wiosnę jaką ma, choćby to był sam śnieg? Czy obowiązuje wymiar 800px na długim boku i max 200 kB, czy niekoniecznie?
w norwegii zima jak cholera, ale w szwecji jakie krokusy wyjrzały spod śniegu...
wielkie wahanie... głupi czas.
Proponuję nie rozszerzać o żadne wiosenne inspiracje, trzymajmy się tematu i nie kombinujmy
Wysłałem :) mam nadzieję, że nagle nie zmienicie zdania i nie przedłużycie terminu :D albo, że niby dwa zdjęcia można (bo ja wysłałem jedno ;)
No i ja odpadlem....udalo mi sie zrobic fotki, ale zimowe;)
Hm...Pierwszy raz biorę udział w takiej zabawie i może faktycznie mój żółty dziób przeszkadza, ale jakbym się nie wysilał i nie wyginał to w regulaminie nie mogę znaleźć info na temat wagi zdjęć - jedynie rozmiar w pikselach jest podany..:???:
W sumie co do sprecyzowania ilości prac jakie można wysłać, też nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi..
Z racji debiutu proszę o wyrozumiałość oraz jednoznaczne i konkretne podanie wagi oraz ilości fotek do battle (albo linka poświadczającego moją ślepotę;) )
Pozdrawiam