Prognozę mam niestety nie za dobrą, na następny tydzień też, obawiam się więc że nie prędko zrobię te fotki :-(
Wersja do druku
Prognozę mam niestety nie za dobrą, na następny tydzień też, obawiam się więc że nie prędko zrobię te fotki :-(
tu nie chodzi o to czy paliki sa nieodłącznym elementem obecnego karkonowskiego krajobrazu czy tez nie. chodzi o kompozycje zdjęcia. no chyba ze zdjęcie ma charakter jedynie pamiątkowy i nigdy nie wyjdzie z albumu. strasznie zachwiana równowaga i to zdecydowanie nie podlega dyskusji. technicznie zdjęcia ogólnie bardzo dobre i w tej kwesti też nie ma co dyskutować.
Mnie ten palik tam pasuje, ale po głębszym przyjrzeniu stwierdzam że przesunięty bliżej środka wyglądał by lepiej :-) Niestety tegoroczna zima nie była zbyt łaskawa dla fotopstrykaczy, permanentne odwilże w Karkonoszach spowodowały że przez większą część tej pory roku paliki, świerczki i kosówka w górach pozostały nieośnieżone, więc mimo częstych wyjazdów udanych fot mam zdecydowanie mniej niż bym sobie tego życzył i pokazuję tutaj to zdołałem zrobić, mając jednocześnie świadomość niedoskonałości prezentowanych kadrów.
z ostatniej serii fajna 6stka, jak wcześniej słusznie zauważono nie wadzi zupełnie brak światła, świetny efekt nadaje nadchodząca chmura, o kolorystyce nie wspomne :-)
w ten weekend ląduje w karpaczu na jakimś firmowym spendzie więc mam nadzieję ;-) w sobotę ustrzelić kilka landszaftów zwłaszcza że na pokład zawitała T12-24 :D
Coś się udało, ale tych "instruktażowych" fotek niestety nie. Na szczęście prognoza na świąteczny weekend wygląda dobrze, więc myślę że tym razem się uda.
Domyślam się, że nie miałeś czystego nieba?
A pokażesz co się udało w ogóle?
może zrób instruktaż na fotkach które juz masz
o żesz mac.. temat mi bliski gdyz sam.. niedawno.. ;-) ale twoje wykonanie to rzekłbym magia, wszystkie trzy jak dla mnie świetne..