To kiedy i gdzie?? A tak na serio jakby się coś tam działo to o ile fundusze pozwolą chętnie się zjawię. :)
Wersja do druku
ja też jak fundusze pozwolą i czas będzie bo niestety całe wakacje mam zajęte i pewnie wszystkie łikendy do października też bede miał zajęte ślubami...
ale jak się coś wyrwie to baaaardzo chętnie:D
P.S. jak się nazywa ta miejscowość na mazurach???
Ta miejscowośc to Nowe Miasto Lubawskie.W połowie drogi między Olsztynem a Toruniem.
A co do OPCB (Ogólnopolski Plener CB) to czy w Krakowie jest jeszcze jakiś nieobfotografowany kawałek muru ? Osobiście byłbym za tym żeby robić raczej w centralnej Polsce, ale w różnych miejscach. Jest jeszcze inna sprawa: KKM to KLUB, a u nas jest forum. Różnica taka, że klub ma władze, składki i inne wpływy (czytaj budżet), oddziały terenowe nieco bardziej sformalizowane i wówczas można o czymś konkretnym myśleć. A u władzy zazwyczaj są ludzie, którym się chce.
Akurat w przypadku KKM nic takiego nie ma. Klub nie jest tworem formalnym...Cytat:
Różnica taka, że klub ma władze, składki i inne wpływy (czytaj budżet), oddziały terenowe nieco bardziej sformalizowane i wówczas można o czymś konkretnym myśleć. A u władzy zazwyczaj są ludzie, którym się chc
Termin jest do dogadania.Za wynajęcie studia nic nie chcę. Do dyspozyzji 8 lamp Elfo.Plenerki też ciekawe.W promieniu 100 metrów od studia 2 hotele i 3 knajpki.
No ale jakoś tych ośmiu jezior doliczyć się nie mogę... no chyba, że zaanektowałeś do celów reklamy Partęczyny, Bachotek itd.;)
Żarty, żartami ale miejsce polecam - w sumie na niewielkiej przestrzeni praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie: trochę zabytków, malownicza rzeka, stary cmentarz i park, resztki kolei, wzgórza dookoła. No i te jeziora też niedaleko...
Kedar, jak tylko spiknę się z rodziną to zaraz Cię wytropię. NML wielkie nie jest więc wspólnych znajomych mamy z pewnością8-)