Jesli się mylę to niech mnie ktoś poprawi ale kasa chyba wychodzi z Irlandii.
Wersja do druku
Jesli się mylę to niech mnie ktoś poprawi ale kasa chyba wychodzi z Irlandii.
dokładnie...
Wypełniasz formularz na stronie, wysyłasz kody kreskowe wycięte z pudełka i kserokopie dowodów zakupów (wazne: może być faktura VAT lub paragon - niekoniecznie polski) i czekasz na kasę ;)..
Ja korzystałem - wysłałem kwity około 20 stycznie - ostatnio dostałem mail że w ciągu 20 dni kasa dotrze ;)
kaszbaków było już co najmniej dwa - o kolejnym oficjalnie nic nie wiadomo - jak bedzie to bedzie ;) - plotki chodzą że od 1.03 ale kto to wie..
Rozumiem. No to już za tydzień a i tak w tydzień tego nie kupię ;) Chyba by się trzeba pobawić tym i owym jeszcze co jak pasuje.Bo cyferki to jedno a spasowanie "koszuli do ciała" to drugie.
No cóż. Oferta Grzesia jest mało przekonująca.
Zna ktoś sprawdzonego taniego sprzedawcę najlepiej na FV?
towers, nowart, na Allegro: tommy_j
Pawle! Spradź sobie oferty np. w Pstryku, a potem porównaj z innymi. Bedziesz mądrzejszy. Towersa mogę polecić... ;)
Heniu to Ty?Widziałem w Twojej stopce na KKM 40D.
Zaraz sprawdzę PSTRYKA ale bardzo konkretnie o moją kasę walczą FOTOAPARACIKI. Widać w nich prawdziwch handlowców-jak jest klient to go nie puścić nawet mniej zarabiając.
Ja posiadam 70-200 IS i mogę polecić jak najbardziej !! Super zamraża ruchy przy mniejszych czasach! Sam czekam aż będę mógł przetestować w czasie jakiejś imprezy sportowej !! Ja ściągałem z HK ! I jestem zadowolony!! Pytałeś o 85tke również AF szybki i cichy bardzo światło również robi swoje !! Ładny bokeh również przyzwoicie rysuje!! Na Cropie trochę za długi do pomieszczeń, ale outdoor już świetny !!