Moim zdaniem metafora o obmacywaniu dziewczyn przed zakochaniem jest do bani.
Wersja do druku
Moim zdaniem metafora o obmacywaniu dziewczyn przed zakochaniem jest do bani.
THE END - już bez komentarza.
Szkoda, bo chcialem polecic Ci Nikosia ;-) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Byniek
Pszczola co się czepiasz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Nie ma to jak sobie potrollowac :twisted: :mrgreen:
Btw... Canon Rulez! :D
Nerwowo zareagowalem zapewnie dlatego, ze u mnie dziala inna 'technologia' zakochiwania sie.Cytat:
Zamieszczone przez froolk
Jedno jest pewne - Olympus zaczął podchodzić poważnie do kwestii obiektywów. Pierwsze na świecie zoomy o stałym świetłe 2.0 - to już nie w kij dmuchał :roll: http://www.fotopolis.pl/index.php?go...=1&nrarch=2705 A co robi Canon? 17-85 o zmiennym świetle "ciemność widzę" :-(
Teraz wystarczy, że kupią od kogoś porządną matrycę i Canon/Nikon budzą się z ręką w nocniku.
Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Jesteśmy rówieśnikami - uwierz mi, że "technologię zakochiwania" mam z tego rocznika (tzn. taką jak Twoja) - jak napisałem to była metafora i odnosiła się bezpośrednio do tego co napisał Byniek.
Do takiej malej matyczki to nie sztuka... Nie ma sie czym podniecac...Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
Uwzgledniajac kop ISO jaki mam na takim 20D (bo e-1 darmo nie daja) to tak:
To to 35-100 zastepuje sobie taka sigma 70-200 2.8, to 90-250 zastepuje 120-300 2.8 i to 14-45 takim 24-70 2.8.... Do tego 18-50 2.8 (bo zuiko tanie nie sa) i niech mi ktorys skoczy :D
I co? Obrazki na www? Te szkla sa na rynku... Mozna dzisiaj isc i je kupic... Jeszcze dzisiaj focic... Jedna przyslona ciemniej na krzyzyz? Katastrofa wprost... Podejzewam ze jak pokaza ceny na te wynalazki to mi jeszcze na lampe, statyw i plecak starczy :D
KuchateK, jak już wyrwiesz się spod hipnotycznego wpływu jedynie słusznej marki, to zaczniesz dostrzegać znaczny progres techniczny także w innych stajniach. Kiedy to się stanie, to znaczy, że nabyłeś zdolność samodzielnego oceniania faktów, niezależnie od interpretacji rzeczywistości połączonych działów marketingu i PR firmy Canon :roll: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK