-
a nie umarl ;)))))))))))) - witam kolegow po "obiektywie" ;)
jesli zdecydujecie sie na jakis plener...to chetnie sie podlacze - jesli mozna...... (akurat w tym tyg wyjezdzam za granice na 8 dni....ale po 23- chetnie)///////////..............
Modzel...polecam ci tez szkole widzenia........next spotkanie bedzie chyba po wakacjach ale jak bylem ostatnio to mi sie podobalo u nich ;P
-
duss.. tutaj tez jestes? :>
Co do szkoly widzenia.. slyszalem sporo ale jakos sie nie moge zebrac..
-
heh moja to wina ze mamy podobne zainteresowania ;).............
jak wroce po 23.06 to zamieszze jakas swoja galeriiie prac to mozemy sie wymienic doswiadczeniami;p
pozdrawiam:
duss
-
Melduje sie kolejna chetna na plener :) widze, ze calkiem sporo sie nas z Jaworzna zebralo.
-
No to jak? Bedzie cos jutro, czy nie ma chetnych?? Bo nie wiem co mam robic..
-
Kurcze faktycznie jest nas troszkę z Jaworzna (miło). Dzisiaj pogoda do bani, ale może w przyszły weekend będzie lepiej. Skąd jesteście, bo ja z osiedla stałego.
-
Moze nastepny.. wszystko przed nami;]
ja mieszkam po Ciemnej Stronie Mocy.. na pieczyskach znaczy :cool:
-
Na kazdym zebraniu jest taka sytuacja, ze ktos musi zaczac pierwszy...
To moze ja rzuce propozycje plenerowa- najblizsza niedziela (22 czerwca). Co wy na to? Ktos chetny? Moze ktos ma jakas propozycje godna uwagi?
-
ok, to u mnie wyglada to tak - 28 do 30 jestem na wyjezdzie ale juz kolejny weekend jest ok :-) !! przez przypadek mialem sie tez okazje spotkac na weselu z kolega westu (swiat jest maly :mrgreen: ) i z wstepnych ustalen jemu tez termin pasuje :-)
to jak - kto jest za sobota lub niedziela w pierwszy weekend lipca 8-) :?:
-
O, ja bym się podpięła chętnie, ale czy to musi być weekend? ;) Ja pracuję w weekend i jak już to niedziela, o ile będe mieć siłę po weselu :P. Najfajniej jakby jakiś piątek :).
Kolega westu wspominał mi, że się z Kubak82 spotkał na weselu ;D. I mówił też coś o spotkaniu, no proszę, proszę ;). Świat jest jednak mały ;]