gratki Kuba to moze wpadniesz po imprezie :)
Wersja do druku
gratki Kuba to moze wpadniesz po imprezie :)
za gratulacje dziękuję :)
a wstąpić.. no do Opola to deko nie podrodze jest z Częstochowy do Krakowa.
wystawa otwarta, można oglądać do końca miesiąca, wywiady udzielone, trzeba robić zdjęcia :)
Prezentuję zdjęcia Polskiego teatru Tańca, spektakl W@lka postu z karnawałem
1
2
3
Zapraszam :)
Znajdź pięć różnic? ;)
Ładne.
No zdjecie nr 3. gdyby nogi tego kolesia z prawej byly podswietlone tak jak u kolesia z lewej to byla by to fotografia doskonala, ale mimo tego tez mi sie bardzo podoba. Podjrzewam ze to obiektyw 35 f1.4.
Co do zimorodkow to tez bomba. Nie ma exifa wiec nie wiem jaki to obiektyw. Mozesz powiedziec z jakiej odleglosci znajdowales sie od ptaka? Ja raz spedzilem tydzien czekajac po kilka godzin w czatowni w jednym miejscu i najgorsze to ze bez jedengo zdjecia. Pokazal sie bardzo wczesnie rano ale czas naswietlania mialem pare sekund wiec nawet nie wykorzystalem chwili.
pozdrawiam
Kris
Wiec tak Kuba, zdjęcie pierwsze
"Marnie"
prezentuje sie sam obiekt, jest nieostry bez szczegółów na piórach, brak ostrości w ogóle, dziób ma charakterystyczne ząbkowanie wychodzące przy zbyt dużej kompresji, ale o to Ciebie nie mogę podejrzewać, wiec pewnie ostrość uciekła na zbyt długim czasie.
Tło
Nie kwiczę na widok nieba w tle, a już szczególnie nie widzi mi sie tak dwukolorowo
Inne obiekty
trzcinka po prawej na dole zbędna
Perspektywa z dołu do góry
Przecież sam wiesz ze powinna być jedynie słuszna :)
Zdjęcie drugie
to samo z grubsza ;)
Pozdr
Rafał Gawełda
Acha...zapomniałem, balet dobry, nawet mnie laikowi sie podoba
Właśnie z innego wpisu dowiedziałem sie o kompresji, tu tez są ograniczenia ? może by ja zlikwidować ?
Rafał, dzięki za opinię.
Jedna uwaga - to nie jest niebo, to jest woda, nawet sie odbijają różowiące się przed świtem chmury (na dole bo to odbicie właśnie)
Filla Kris, obiektyw 135/2, zasiadka.
Zdjęcie przed wschodem ale już w kontrze i dlatego trochę szumi.
Duża kompresja :/
to z z teraz czy jakies wczesniejsze zimki ??
dzisiejszy