ja też się zastanawiałem nad nikonem d40 lub x ze względu na cene a pózniej był cashback i wybór stał się oczywisty i jestem szczęśliwym posiadaczem eos 400d i nie żałuje pozdro canonier od zawsze nie licząc zenita
Wersja do druku
ja też się zastanawiałem nad nikonem d40 lub x ze względu na cene a pózniej był cashback i wybór stał się oczywisty i jestem szczęśliwym posiadaczem eos 400d i nie żałuje pozdro canonier od zawsze nie licząc zenita
Też stalamprzed takim wyborem nie wiedziała, dużo osób poleciło mi canona i jeste nim zachwycona, teraz zamierzam kupić sobie kolejne obiektywy Canon 50 mm f/1.8 EF II i Canon 75-300 mm f/4.0-f/5.6 EF III ...a może ktoś mi doradzi :)
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Też stalam przed takim wyborem nie wiedziała, dużo osób poleciło mi canona i jeste nim zachwycona, teraz zamierzam kupić sobie kolejne obiektywy Canon 50 mm f/1.8 EF II i Canon 75-300 mm f/4.0-f/5.6 EF III ...a może ktoś mi doradzi :)
Pozdrawiam
nie zbaczajcie z tematu.. od tego są inne wątki, a robicie śmietnik tutaj
powiem wiecej - MZ temat sie wyczerpal i nie ma go sensu dalej ciagnac..
chyba, ze jeszcze ktos bardzo chce dopisac, ze "ma od x/xx miesiecy 400d i ze na razie nic sie nie zepsulo" ;)
No dobrze - ja też mam 400d :-) od czasu premiery, czyli koniec wakacji 2006r.
Działa bez problemu. Dołożyłem do niego grip, dla komfortu. POLECAM !!!
ciezko tu mowic o awaryjnosci lustrzanek, w koncu to jest sprzet zeby troche przetrwal.
mam 6 miesięcy 2x mi się zawiesił ;) Nie wiem czy to karta czy co. Ale ogólnie nie narzekam, wykonałem blisko 10tyś zdjęć. No i jak każdy pisze to jego gabaryty:P
a co to jest tytułowa "Caona"? ;-)
Miałem prawie rok czasu i spisywał sie bez zarzutów.A jak bedzie po 3-4 latch nie wiem...
Też kupiłem 400D zaraz po premierze. Generalnie OK chociaż elektronika trochę mnie 2 razy zawiodła. Kółko szybkich nastaw zablokowało się w ten sposób, że działało tylko w jedną stronę czyli mogłem tylko wydłużyć czas i nie mogłem tego cofnąć.
Pomogło zresetowanie aparatu, wyciągnąłem bateryjkę podtrzymującą o pomogło.
Pozdrawiam