-
Witam
Przedstawim kolejną serje fotek. Tym razem postanowiłem popatrzeć w górę. O to z tego wyszło. Trzy pierwsze zjęcia przedstawiają ten sam obraz lecz w innych barwach. Które Wam przypadło do gustu? Czwarta fotka ma dać do zrozumienia jak strasznie śmecimy w sumie trochęoddaje mentalność społeczenstwa niestety! Ostatnie zdjęcie uwieczniłem po swojej głupocie!
1.
2.
3.
4.
5.
Pozdrawiam
Sylwek
-
Te czarne ramki, to jak nudny standard plfoto, nudna ekspozycja :(
Same zdjęcie - bez wyrazu, brak dynamiki.
-
wracając do zdjęcia z różą. Dlaczego dałeś tam taką ramkę?? Powiedz ty mi dlaczego ona ma pomarańcz?? Jak już robisz ramkę do zdjęcia to niech będzie ona dyskretna, nigdy nie ma odwracać naszej uwagi od głównego tematu.
A i powodzenia życzę!!
-
A więc ;)
Fotografia jest piękną sztuką pokazywania codziennych rzeczy, przedmiotów w całkiem innym wyrafinowanym świetle. Jednak aby zdjęcie sie spodobało musimy to robić z lekkością i artystycznym kunsztem a nie na siłę jak w przypadku np. drzew czy róży
Następna sprawa to kolorowe ramki w "wyblakłym B&W"
Nie każda fotka czarno biała jest ładna i nie każdy kwiatek w makro. Teza nad wyraz popularna wśród młodych fotografów
-
Dziękuje za wasze wszystkie uwagi, są bardzo cenę i aż czuje bat na plecach i o to chodzi, szczera prawda. Krytyki się nie boje a postaram się pomyśleć nad waszymi uwagami, wiem że macie racje.
Dziękuje
Sylwek
-
Witam
Kolejna fotka, starałem sie szukac jakiegos klimatu, a czy wyszło ocencie sami :)
-
-
-
Witam
Jest mi bardzo miło, że kmuś troszeczkę się spodobało. Oczywiście to nie jest mistrzostwo świata, nadal będę pracawał nad szukaniem tego czegoś....
Sylwek
-
Przybywa.....
Witam
To miała być gra świateł a wyobrażnia działa innaczej gdy przerobiłem na czarno-białe. czekam na komentarze.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O tak na zakończenie mała refleksja.
Oczywiście ciesze się z nadejścia 2008:)