Troche nie rozumiem zarzutu 'sztuczności' w stosunku do hdr'ów. IMO z natury rzeczy HDr sa sztuczne. Co do fotek to, żadna mnie nie powaliła
Wersja do druku
Troche nie rozumiem zarzutu 'sztuczności' w stosunku do hdr'ów. IMO z natury rzeczy HDr sa sztuczne. Co do fotek to, żadna mnie nie powaliła
Tylko 5 nie powoduje bólu oczu, ale to też nie jest jakieś super zdjęcie.
dobry hdr powinien wygladac tak zeby nie bylo widac ze to hdr - tak podobniez mowia tacy co sie na tym znaja.
i moze cos w tym jest, zwlaszcza ze w hdr'ach stosunkowo latwo uzyskac efekt kredkowo-bajkowy. wszystko kwestia biustu. TFU! gustu.
gratulacje dla czampiona ;)
moje bylo 2
Rowniez gratuluje. Bardzo ciekawe kolory i klimat Ci wyszedl.
Danny: zdjecie nr 2 czy drugie po zwyciezcy? :-)
Moje ostatnie (nr 5, nocne). I to byl HDR :-)
Moje zajęło 2 miejsce czyli fotka nr 3... Graty dla zwycięzcy!!!
Dzieki wszystkim za oddane glosy [fota_1] !!! To byl moj pierwszy battle W ZYCIU :) - fajnie.
nooooo... Rosemary - tym wieksze gracki ;)
starman: ehhh.... moje bylo drugie w ankiecie; niestety tylko pozycja a nie glosy.
a tak swoja droga mam swoisty niesmak po wypowiedziach innych forumowiczow - z krytyka nie mam problemow ale jedynie jesli jest konstruktywna. zeby przyslowiowo "dosrac sie" specjalnego wysilku nie trzeba. chetnie bym zobaczyl co krytycy traktuja jako "dobre" hdry, w mysl pokazania techniki a nie fotki ktora sie akurat podoba np. co jest nie tak, a co tak na batlowych przykladach, itd.
ale moze zbyt duzo wymagam.....