No i moje dalsze poczatki... Tym razem wedlug mnie foty sa duzo lepsze, ale to wy ocencie.
1.
2.
3.
4.
Sorki za kompresje, ale chcialem zeby kazdemu sie szybko otwieraly. ... :P Pozdrowienia .
Wersja do druku
No i moje dalsze poczatki... Tym razem wedlug mnie foty sa duzo lepsze, ale to wy ocencie.
1.
2.
3.
4.
Sorki za kompresje, ale chcialem zeby kazdemu sie szybko otwieraly. ... :P Pozdrowienia .
1 i 2 padła ostrość może to wina kompresji nie wiem, 3 chyba sklejana nie podoba mi się, 4 taka sobie
Ostrosc na 1 i 2 to wina kompresji niestety . Pozdrawiam
zdjęcia niestety znów nie rewelacyjne, w 3 przesadziłeś z nasyceniem, no i "chyba" jest sklejane... A co do kompresji, to ja mam neo 512 i jak zdjęcie ma ~250kb to czekam ze 3-4 sekundy, co mi w cale nie przeszkadza, jeżeli zapisujesz w PS to zapisuj z jakością 9.
Zapisuj w lepszej jakości, bo tego oceniać się nie da... te kwadraciki na niebie...
To ponownie wracam :)
Tym razem kropelka wody do skrytykowania :)
http://img184.imageshack.us/img184/9...mpresjake4.jpg
ta ostatnia kropla bylaby duzo ciekawsza gdyby woda byla spokojna, a tak troche ginie w otoczeniu...
Ja zapytam gdzie ostrość? Bo żadne zdjęcie nie jest ostre i bynajmniej to nie jest wina kompresji. Te chmury jak fotografowałeś to na jakiej przesłonie? Bo żadna nie jest ostra. Kompresja by zjadła ostrość, ale nie zabiła jej.
Chmury, nie mam pojecia na jakich przeslonach byly robione, a woda na niskich.
#3 strasznie rozmyta, poza tym to....łindołs łolpejper:p