I stąd pewnie różnica, wiadomo że w cieniach szumy widać bardziej.
Wersja do druku
Proste jest taka sama rozdzielczosc takie same ustawienia ale inny rozmiar zdjęcia. WIęc proste to co ma 801kb jest z 30D a to co ma tamte 864kb jest z 350D. Miałem kiedys 350D teraz mam 30D i zauwazylem ze foty z 30D są mniejesze minimalnie od tych z 350D
Zagłosowałem na opcję 2... mocno subiektywnie.
Zaraz też padnie hasło: "skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?" ;-) Może taki jest cel tego "ćwiczenia" ;-)
aparat się liczy ale bardziej liczą się szkła. poza tym jak się robi w miare dobrych warunkach fotę, na tym samym szkle, na tych samych ustawieniach a inną puszką to różnice będą niemal niewidoczne
Cały ten "test" jest moim zdaniem bzdurny bo źle wykonany. Dlaczego źle to już pisałem i nie chcę się powtarzać. Wątek do zamknięcia proponuję.
I nie będzie nagród ?
2-30d
Czy ja wiem, oba zdjecia byly zrobione w ogrodku, podczas jedzenia frytek i picia piwa. Caly proces "obrobki" trwal, no nie wiem, moze z 5 minut? Bylem gotow na takie poswiecenie.
zdjęcia nie są zrobione w identycznych warunkach na drugim spadł pasek od body pewnie frytki przeszkadzały daję 50% na 1 że to 30d i drugie 50% że 2 to 30d też zapytuję czy wygrałam?:D :D :D
prowokacja???:D