24-105 to świetne szkło tyle, że mnie jakoś na cropie nie leży jego zakres :(.
Wersja do druku
24-105 to świetne szkło tyle, że mnie jakoś na cropie nie leży jego zakres :(.
Mnie pan w sklepie z szyldem Canona, wystawą i półkami ze sprzętem Canona, kiedy spytałem o "powtarzalność" przy okazji przymiarki do 70-200/f4, powiedział, że jak się zdecyduję, to zamówi trzy do wybrania. Trudno powiedzieć - być może to taki jego chwyt marketingowy, żeby zniechęcić do zakupu przez Internet...
ja wiem ? wiem jedno nie przerobilem nic ostrzejszego i szerokiego
conon 20, tamron 17-35 , sigma 20, sigma 17-35 zaden nie ma szans , choc tamron nie wiele gorszy optycznie w srodku lepszy, na bokach slabszy ,
17-35 L wysiada na bokach na f4 ,
Witam Wszystkich!
Chciałbym się podpiąć do tematu zakupu obiektywu... czy ktoś w ostatnim czasie miał styczność ze sklepem EUROCAMERA.PL?
Pytam, ponieważ na forum wygrzebałem info o 'bezproblemowych obiektywach' zakupionych w w/w sklepie, z tym że było to dość dawno [z tego co pamiętam].
pozdr.
Nie wiem co podaje na stronach w allegro bo ja kupuję u niego w sklepie.
Jak chcesz to dostaniesz konto bankowe, telefon, gg, adres a o gwarancję też możesz się nie martwić. Dostaniesz wszystko, jeżeli chcesz gwarancję z Canon Polska to taka będzie, cena też :mrgreen:
U tego faceta zaopatrują się inni sprzedawcy a u niego samego są ciągle kolejki, więc jak się domyślasz ma dobrą opinię bo wszyscy chcą tam kupować. Jak ktos nie chce to niech przepłaca, nie moja rybka.
http://canon-board.info/search.php?f=41
wpisujesz fotoit i zaznaczasz by wyniki pokazal jako posty.