We Wrocku to jeszcze Impra.
Wersja do druku
We Wrocku to jeszcze Impra.
ja kupiłem w e-oko, niemal nówka, tylko osłone dokupilem starsza, bo nie było. Niedźwiedź mi go ostrzelał na 2.8 - wysyłka i gra. świetna sztuka, świetne szkło.
TomS, Impra, jakis namiar mozesz podac?:)
ul. Grabiszyńska 163 (biurowiec)
tel. 33 25 741
Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć. Ja tam kupiłem swojego.
TomS, slyszalem o tym sklepie. Duzo dales? Nie wciskaja kiczu ?
nie czekaj kupuj..... mój dojechał wczoraj z foto-net.pl (akurat tam bo potrzebowałem FV)...
i po zamienieniu 17-85IS na 24-70.... nie ma porównania... plastyka i jasność... super szkiełko ;) efektami się nie pochwalę bo z pracami prezentowanymi tutaj moje to jeszcze straszna kicha :D ale dodam że gazet, cegieł, płotów nie fotografuje i nie zamierzam :D aparat jest od robinia zdjeć a nie od testowania :D
Ja kupiłem 24-70 wraz z 5D u Tommiego_j na allegro. Nie miałem do testowania kilku modeli, ale to które mam jest na bank dobre. POLECAM. Może to nie to co stałki, ale komu się chce tak często przekręcać obiektywy:)
A ja na swój muszę poczekać do środy :-(
Właśnie się zastanawiam czy mając 50/1.8, 24-70 i 70-200, 85/1.8 będzie dla mnie użyteczne.
Czasami 50-ka jest już za ciasna w pomieszczeniach, a z 85 będzie jeszcze gorzej.
Wiem, że to świetne szkło tylko nie wiem czy będę potrafił wykorzystać jego zalety (do tej pory 50-ka robiła za portretówkę, ale przy zdjęciach pojedynczych osób było z kolei za krótko i się trzeba było mocno przysuwać).
Z drugiej strony - na stałe będzie pewnie przykręcone 24-70, a reszta w miarę potrzeb (i miejmy tylko nadzieję, że plecak wytrzyma te kilogramy :-)
Jak kupowałem to dałem 4600.
Były oczywiście sklepy które miały go trochę taniej ale mnie interesowało żeby go podpiąć inaczej w ciemno bym go nie brał.
Najlepiej do nich zadzwonić i się dowiedzieć bo na allegro nie dają wszystkiego co mają. A zawsze można się dowiedzieć czy by sprowadzili.
tommy_j na allegrze sprawdzony i polecany przez wielu czlowiek....kupilem u niego ....z 5 szkiel....zawsze kompetentnie i bez problemu...proponuje cu wysylke np 2 szkiel wybierasz sobie ktore chcesz i odsylasz...naprawde polecam... a swojego 24-70 kupilem przedwczoraj (niestety nie u tommyego bo znalazlem uzywke za fajna kase) z samochodu w centrum warszawy...hehe wygladalo to jak niezla gangsterka;) i moge tylko powiedziec ze oprocz wagi do ktorej trza sie przyzwyczaic dopiero teraz wiem co mieli na mysli ludzie mowiacy ze 24-105 to namiastka Lki....przede wszystkim ostrosc w calym kadrze i calkowity brak AC