co to jest scenka rodzajowa? :lol:
Wersja do druku
co to jest scenka rodzajowa? :lol:
Nauczysz sie na jezyku polskim w szkole sredniej o ile skonczysz gimnazjum :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez @lienek
28-03-2004 @alien :
Alien jak cos obiecujesz to to rob. Jak dla mnie to jestes poprostu zakompleksiona **** bez jakiegokolwiek pojecia o wszystkim co zwiazane z fotografia a nie facet.Cytat:
to co nie udalo sie innym udalo sie Tobie juz sie tutaj nie pojawie nie dlatego ze zmadrzałem..niestety takich cudów nie ma Wink ale faktycznie robie z siebie posmiewisko pozatym nigdy wczesniej nie trafłem na kogos kto tak długo by ze mna wytrzymał Wink Jestes godną "przeciwniczką" POZDRAWIAM i zycze milego wieczorka!!!I wogle wszystkiego naj!!!PA :* :* :*
P.S Pozdrów brata!!!
Zal mi Ciebie ale jak skonczysz 18 lat i kupisz sobie w koncu pierwszego Trusta to moze odrobine dorosniesz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
[ Dodano: 18-06-2004 ]
PS.GRATULUJE! JAK MOZNA BYC JUZ TAK KOMPLETNYM DEBILEM ZEBY DAWAC NAMIARY NA TAKICH OSZUSTOW. MAM NADZIEJE, ZE NIKT Z WAS NIE SKORZYSTAL Z MADREJ RADY ALIENA. GOSC MA 16 NEGATYWOW i ZOSTAL JUZ WYWALONY Z ALLEGRO.Cytat:
z osatatniej chwili tu masz link do canona a70 ze wszystkim za890 zełek POSPIESZ SIE!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25946473
Alien z calego serca wspolczuje Twoim rodzicom.
:twisted:
Pozdrawiam
Witam wszystkich .Szkoda ze nie trafilem wczesniej na to forum ( moja strata ).Jestem obecnie na etapie czekania na przesylke Canon A 70. To moj 3 aparacik i zobacze jak sie spisuje.Wybór na korzysc A70 to cena o wiele mniejsza niz A75 a korzysci niewiele wieksze. Stosunek jakosci do ceny przewazyl. :D
ja mam A75 i jest naprwde extra. Po rozmowie telefonicznej z foto-net.pl doradzono mi abym nie kupował A80, ponieważ robi zdjęcia w gorszej jakości i słabiej odzwierciedla kolory.
A swistak...Cytat:
Zamieszczone przez Nevethir
A80 zbyt popularny, brakowalo im na skladzie to zachecali do mniej popularnego modelu ktorego akurat byl nadmiar ;)
g**** prawfda, widziałem porównanie kolorów w obydwuóch aparatach....
opoza tym wtedy nie bylo jeszcze promocji A75 i było troche A80....
A pokazesz je nam?Cytat:
Zamieszczone przez Nevethir
Bo argumentem "g*** prawda" niewiele osob przekonasz :roll: .
ja mam A75 i jest naprwde extra. Po rozmowie telefonicznej z foto-net.pl doradzono mi abym nie kupował A80, ponieważ robi zdjęcia w gorszej jakości i słabiej odzwierciedla kolory. Powiem tylko ze zrobili Ciebie w bambuko :) "A80 robi gorsze zdjecia" ale sie usmialem :)