Ok może jeszcze dziś po meczu wyskoczę na chwilę. Trochę zmodyfikowałem cały zestaw, ale rezultaty zaprezentuje na pewno
Wersja do druku
Ok może jeszcze dziś po meczu wyskoczę na chwilę. Trochę zmodyfikowałem cały zestaw, ale rezultaty zaprezentuje na pewno
Pierwsze rezultaty z uzyciem zmodyfikowanej lekko Delty
A na czym ta modyfikacja polega?? Możesz zaprezentować??
Kalka techniczna na całośći lekkie przesunięcie błysku z jednej strony lampy.
Taka moja prowizorka na szybko, bo nie mogłem się doczekać zdjęć, ale myślę, że jeszcze udoskonalę ten zestaw
Pomysłowo, mieszek masz z przeniesieniem automatyki??
Tak Adaptery dorabiał mi Arek Stopa
noo... nieźle... chociaz widze ze powstaje troche odbic, ale ładnie stonizowane - mysle ze kalka dała dosc duzo.
To bedzie poprawione juz w kolejnej partii. Pierwsza niestety przyszla z plastikowym, bo nie chcielismy juz kolejnych opoznien, ale wymiana na metalowy ring to pierwsza uwaga jaka wyslalem po otrzymaniu probnego egzemplarza (moj tez kiepsko trzyma i bylem zmuszony przykleic aluminiowa redukcje na stale). W kolejnej dostawie bedzie rowniez kabel "skrecony" a nie prosty. Na ten rok, to niestety tyle modyfikacji. Byc moze na przyszly sezon uda sie przygotowac jakies zmiany w wykonaniu, jakosci plastikow i designie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Juz sie robi od jakiegos czasu, ale jest w fazie testow i potrwa to jeszcze z miesiac ...
A dałbyś radę zrobić portret?