Zgadza się. Rozumiem, że te komentarze mogły wyprowadzić z równowagi. Dlatego proponuje zamknąć ten temat.
Wersja do druku
Zgadza się. Rozumiem, że te komentarze mogły wyprowadzić z równowagi. Dlatego proponuje zamknąć ten temat.
w pelni sie z Toba zgadzam
sorry Panowie:Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
-kultura jest JEDNA
-słoma też
- i NIE TRZEBA swoich dzieci do Takich szkół wysyłać
- i NIE TRZEBA po takich argumentach przechodzić do porządku dziennego ani przyjmować ich jako swoje własne...
Wiem, że wcześniej zagalopowałam się... mogłam zostawić tylko swój pierwszy post. Nie wspominać o koszulce w stopce, ale tego już nie zmienię. Natomiast jeżeli chodzi o moją reakcję na to co Auwo miał napisane w stopce to nie żałuję jej i prawdę mówiąc miałam jeszcze ochotę coś tam o mózgu wspomnieć ;)
Znam Auwo bardzo długo i wiem, że kawał hmmm :roll: mało kulturalnego człowieka z niego. Kiedyś pojechał ostro po mnie tylko z tego powodu, że mieszkam w Niemczech, bo według niego każdy kto mieszka w Niemczech jest "zniemczonym Polaczkiem"....
Jeżeli uważacie, że go obraziłam to możecie mi dać ostrzeżenie, jest mi to obojętne, ale mam małą prośbę, żeby w tabelce "powód" dopisać dlaczego była taka moja reakcja, bo nie chcę być źle odebrana, bo przecież normalnym ludziom takich rzeczy nie mówię...
Ale z drugiej strony to jest hyde park i różne dyskusje są tu prowadzone ;) w innych działach tego nie będzie, bo na szczęście na tym forum istnieje opcja "ignoruj" :)
P.S. Vitez nie przejmuj się, jestem pewna że prędzej czy później druga okazja się nadarzy :)
jak dzieci z przedszkola... wstydzcie sie
a ty vitez skoncz straszyc czerwonymi krececzkami.... idz je wystaw na allegro albo cos...
nie wolno pisac ryj, **** czy fiut? dzizaz... od kiedy to przestepstwo? bulwersuja cie takie slowa?
rece opadaja po prostu...
[ Dodano: 2005-03-02, 07:45 ]
ooops... napisalem zakazane slowa - dostane czerwona kreseczke...
Kamila, moze juz przestan dolewac oliwy do ognia - bo nie ma to najmniejszego sensu. Co do naszej znajomosci to nie powiedzialbym abysmy sie znali, a co dopiero dlugo.
I nie pisz takich farmazonow zeby sie teraz wybielic. Zaczynasz po kims jezdzic a teraz w tyl zwrot i strzalka tylnymi drzwiami. Mam wielu znajomych ktorzy mieszkaja w Niemczech i innych krajach i absolutnie mi to nie przeszkadza - tamta sprawa dotyczyla tylko i wylacznie Twojej osoby - wiec nie uogolniaj.
Czacha, :mrgreen:
chyba bedzie trzeba zaczac pisac ą i ę , uch i ach zeby kresek nie zbierac :)
odnosze wrazenie , ze Vitez byl w szkole przesladowany przez swoich rowiesnikow tzn byl tym kolesiem ktory dostawal cyrklem po glowie, a teraz za wszelka cene usiluje sie odgryzc - ale to nie sa juz ci sami koledzy co w szkole.
pozdrawiam
Auwo, nie próbuję się wybielić, przecież napisałam, że nie żałuję tego co napisałam :) Wcale nie uogólniam, te słowa nie dotyczyły tylko mnie :) mam jeszcze cytaty z zanzibarium :) no ale nieważne...
Pół roku może i długo, może i krótko jak kto woli :)
Bez odbioru ;)
P.S. Nie musisz się ukrywać, bo ja już skończyłam :)
P.S.2 A teraz "ignoruj" żeby Twoich głupot nie czytać :)
no i sie wszyscy pokłócili... masz ci los :) :) :)
Jest to po prostu niekulturalne... i jako przejaw chamstwa, jest sprzeczne z regulaminem.Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
I wlasnie dizwi mnie ze Moderator Czacha sam nie zna regulaminu. Slownictwo moze byc rozne, ale zastosowane wobec innych osob jest juz chamstwem... a o chamstwie jest wyrazny punkt w regulaminie.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Btw Auwo pseudosmieszne proby jezdzenia po czyims dziecinstwie tez sa chamskie wiec daruj sobie :roll: .