No jakoś poziom mnie też nie zachwycił, ale z tego co jest wybrałem 1.
Jako przyrodik mam takie odchyły, ale fotka świetna, no i różni się pomysłem od innych :)
Gratuluję autorowi :)
Wersja do druku
No jakoś poziom mnie też nie zachwycił, ale z tego co jest wybrałem 1.
Jako przyrodik mam takie odchyły, ale fotka świetna, no i różni się pomysłem od innych :)
Gratuluję autorowi :)
Jedynka. W pośpiechu często niezauważamy pieknych rzeczy i niszczymy je.
Albo mi sie wydaje, albo wroclawski dworzec po dwakroc sie pojawił...
1. Jestem na 'tak'
2. IMHO za krótki czas naświetlania
3. Jak dla mnie może być, ale od niej lepsza jest tylko jedynka.
4. IMHO brakuje rozmytego pociągu.
5. Nie widzę pośpiechu.
6. Jak dla mnie najgorsze zdjęcie w battlu.
7. Panie na zdjęciu nie spieszą się.
a wg mnie poziom fotek w tym battlu jet całkiem wysoki. z 7 zdjęć pod pasowały mi aż 4 .. i nie wiem na którą zagłosować :)
zdjęcia z dworca są chyba tej samej osoby :D patrzyłam na rozkład pociągów na zdjęciu, później na peron, godzina się zgadzała :)
czyli moje podejrzenia są chyba trafne
Gratuluję zwycięzcy. Moje zdjęcie 1. Miejsce przed ostatnie więc nie bardzo. Dziękuję za głosy i tym, którzy tutaj pozytywnie się wypowiedzieli.
Zdaję sobie sprawę, że niestety jakość techniczna marna.
Andrzej, gratuluję zwycięstwa :-)
Moje to nr 4: Pentax MZ7 + SMC F28/2.8 + Agfa APX 400
Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział :-)
Nie da się ukryć :-)
Te dwa zdjęcia zrobione są na różnych negatywach, jeśli się dokładnie przyjrzysz da się zauważyć (struktura ziarna, inna tonalność).
Pudło Sherlocku :mrgreen:
Nie ma co ukrywać że z an_zak-iem znamy się bardzo dobrze i często razem chodzimy na zdjęcia, w tym również na Dworzec Główny, najczęściej w soboty rano, tak przy okazji, bo o 9.00 zaczyna się tam giełda fotograficzna :-)
Niemniej akurat te dwa robiliśmy osobno, an_zak-a jest o kilka tygodni starasze. Oczywiście byłbym hipokrytą twierdząc że nie wiedziałem które zdjęcie w tym battle jest jego.