Jak napiszesz że z Canona, to będziesz miał same krytyczne.
Wersja do druku
Przyznaję, czasami włącza mi się tryb samoobrony, ale często faktycznie jest tak, że nie mogłem zrobić lepiej "bo...". Wiem, że mało to ma do wniesienia, bo zdjęcie jest jakie jest i jeżeli jest słabe, to nie można się usprawiedliwiać tym, że "chciałem lepiej, ale...", tylko po prostu go nie pokazywać, ale niekiedy komentarze faktycznie trafiały w to, czego wcześniej nie widziałem, i dzięki temu z wystawienia zdjęć na forum czerpałem jakieś korzyści w postaci wiedzy i przemyśleń na przyszłość.
Póki co możesz spróbować wstawić prace ( jedną pracę) tutaj: http://fotofanklub.pl/index.php?opti...abc&Itemid=167 i każdy może to zrobić nawet anonimowo.
Micles, Sergiusz - przeczyściłem wątek z waszych "uprzejmości", proszę o powstrzymanie się od dalszych tego typu "wycieczek"
Z całym szacunkiem ale ja nie widzę w wypowiedziach miclesa nic niestosownego. Mam nadzieję, że i odwrotnie jest podobnie. Nie ma tu osobistych wycieczek. Tak mi się zdaje, przynajmniej ja tego tak nie odbieram. Jeśli micles tak uważa to kłaniam się nisko i przepraszam.
Mi to tam lotto. Już wiem co chciałem wiedzieć.
Panowie przestańcie robić śmietnik z tego forum. I nie róbcie debili z nas i użytkowników. Dobrze widać intencję tych wpisów.
Kolejne posty pójdą do śmietnika i zostaną stosownie "nagrodzone".