Moje foty ze zlociku : http://www.canon-board.info/showpost...1&postcount=22
Wersja do druku
Moje foty ze zlociku : http://www.canon-board.info/showpost...1&postcount=22
wklejam swoje
ogolnie, to chyba nienajgorzej, ale chcialbym ta hale jeszcze zobaczyc przy niskim, mocnym sloncu
EDIT: tak, wiem, ze 4 zdjecie jest krzywe :)
EDIT2: tak, wiem, ze kilka z nich jest po byku wyjaranych. ges łot? - hu kers :D
EDIT3: k*, ale te matryce maja zapas tonalny... niby 3 roki na tym tluke, ale wciaz mnie potrafi zadziwic :)
Akustyk: kota ma pół roku i nigdy nie miała choroby lokomocyjnej.. Nigdy do wczoraj :S
Wczoraj wieczorem już było lepiej.. Podejrzewamy, że kota może mieć wrodzoną wadę serca (będziemy robić badania), która zaczyna się ujawniać..
macgyver: moje będą ok, bo zamieniłem mój analogowy kit na Twoja tokinę akurat przy najfajniejszej sytuacji... choć przy tym pozbawiłem Cię dobrych kadrów - wybacz :)
dentharg: trzymamy kciuki.
Współplenerowiczom gratuluję strzałów... Ja w hali za dużo nieufociłem, gdyż byłem tam już 3 raz i kadry mi sie pokończyły, wrzucę jak wywołam... z archiwalnych - tak to wygląda przy słoneczku (niestety - bardzo kiepski negatyw :( )
Witam po "dłuższym" okresie czytania czas na wyjście z podziemia ;)
Przymierzałem się do dołączenia na plenerek, chociażby w celu poznania userow z okolicy z CB oraz pstrykniecia kilku fotek, natomiast krochosc wolnego czasu raczej mnie w tym momencie wykluczyla.
Jak widze po fotkach z wczesniejszych planow pleneru w okolicy Ksiaza przeniesliscie sie na Rychtalska.
Niestety obecny widok tego co tam pozostalo to obraz nedzy i ...
13 lat temu mieslismy w ZNTK-u na Rychtalskiej praktyki z Tech. Kolejowego
teraz kazda z fotek ma naszanse w krotkim czasie stac sie historycznymi, gdyz jak wiekszosc hal i lokomotywownia wachlarzowa juz zostaly rozebrane :(
Pozdrawiam i sorki odbiegniecie od tematu.
Z wielka ciekawoscia czekam na inne fotki w tym "battle-u" ;)
No to i ja wrzucę fotki, chociaż nie ukrywam że że ongiś zrobiłem w tym miejscu lepsze zdjęcia :-(
Panowie moż eznów spotkanie we Wrocku? :)
Witam z checia takze poszedłbym na jakis plener, co prawda na forum mało sie udzielam. Ale cykac to ja lubie a i fajna okazja do pogadania o swoim sprzecie i wymianie doświadczeń.