eee. mmm... uuu.. wstyd mi ale nie wiem nic o Różance ;) co tam fajnego i jak, ogród jakiś ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a Przelewice faktycznie lipa, potwierdzam. Oprócz średniego miejsca na plener dla Młodych to ta se..
Wersja do druku
eee. mmm... uuu.. wstyd mi ale nie wiem nic o Różance ;) co tam fajnego i jak, ogród jakiś ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a Przelewice faktycznie lipa, potwierdzam. Oprócz średniego miejsca na plener dla Młodych to ta se..
Ostatnia z tej galeryjki tak mnie wciągnęła geometrycznie....Wiesz, to ciekawe miejsce!...Jeszcze fajną buzię by wstawił....hmmm.
Na różankę tez jeszcze za wcześnie zupełny brak kolorów poza dwoma drzewami
Trzeba czekać aż różyczki zaczną kwitnąć
A co do plenerku z rowerami w tle to zaczęło właśnie padać co za pech no ale zobaczymy jutro
No i nie padało:grin: .
Jestem wściekły, bo 5 minut przed startem rozwaliłem sobie rower:cry: . Na szczęście znajoma odstąpiła mi swój rezygnując ze startu, więc mogłem pojechać:razz: .
Nie mniej jednak, pomimo wściekłości przysłaniającej mi drogę, zauważyłem dwójkę kanonierów przy trasie. Mam nadzieję, że udały wam się fotki. Hmm... kto wie... może zobaczymy tutaj efekty :rolleyes:
Czesc :)
Refresh.
Znajda sie chetni do wspolnego pleneru w Szczecinie lub okolicy?
Generalnie najbardziej pasowalby mi plener polaczony z sesja portretowa jakiejs mlodej babki ;]
Niżej podpisany byłby chętny, niezależnie, czy w grę wchodziłby plener w S. czy gdzieś poza. Tyle tylko, że z tzw. wolnym czasem ostatnio trochę krucho, poza tym Euro2008 zdecydowanie nie sprzyja praktykowaniu hobby (znaczy - innego, niż picie piwa i gapienie się w ekran pokazujący biegających za piłką facetów w kolorowych wdziankach :mrgreen:). Najłatwiej będzie mi się zorganizować w jakiś weekend po 29. czerwca. Z tym, że jeśli jacyś forumowicze będa się umawiać wcześniej, to prosiłbym o info na priv - może udałoby mi się tak poukładać sprawy, żeby też się poudzielać podczas takiego spotkania.
PS. Niestety nie mam "na stanie" młodej babki chętnej do bycia ofiarą mniej, lub bardziej licznej grupy facetów mierzących do biedaczki z rur o różnej długości :razz:
no dobra, ale dwie osoby to chyba troche za malo na plener...
prosba do reszty zainteresowanych:
- napiszcie chociaz, ze sie piszecie na taki event.
jak zbierze sie powiedzmy... 5 osob, to bedziemy mysleli nad konkretnym miejscem i terminem :)
7-8 lub 11-12 lipca. W tych dniach będę w Szczecinie i jakby był ciekawy pomysł, to się piszę. A jak nie, to chętnie porozmawiam przy piwku :)
Ja też się piszę. Termin do uzgodnienia :)