spoznilem sie na ankiete
jestem szczesliwym posiadaczem a60
Wersja do druku
spoznilem sie na ankiete
jestem szczesliwym posiadaczem a60
Witam, również zaliczam się do spóźnialskich, mam G3.
Wszyscy widze maja cyfrowki ... a ja mam starego dobrego T90 ..
.. ktos jeszcze jest z klubu FD ??? :-)
I wszyscy spojrzeli :shock: na W@tersa, jakby dinozaura ujrzeli...Cytat:
Zamieszczone przez W@ters
I ten dinozaur swiadomie przesiadl sie w zeszlym roku z EOS na FD i po stokroc nie zaluje tej decyzji !! :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
DINUSIE GÓRĄ :mrgreen:Cytat:
I ten dinozaur swiadomie przesiadl sie w zeszlym roku z EOS na FD i po stokroc nie zaluje tej decyzji !!
Nie mow, ze tez masz T90 :shock:
Zakrzyknal posiadacz jednego z najnowszych cudow techniki - Canona G3 :roll:Cytat:
Zamieszczone przez mroczny
Mam Ixusa 400, widzę że to rzadki model na tych stronkach!! a szkoda, bo wali foty rewelka, DIGIC w środku, więc faktycznie jest poręczny i technicznie niezły, nie mówiąc o elegancji i małych wymiarach, co dla mnie jest nie bez znaczenia. Tania pamięć i ładowalna bateria - to też zalety. Ale ogólnie - warto kupić mimo wyższej ceny. Technicznie lepszy od A60 czy A 80.
I gorszy (glownie optycznie) od G3/G5 . Klasa posrednia miedzy tymi (Axx vs Gx )dodatkowo wzbogacona o opcje "ultra-kompakt" czyli male zgrabne malenstwo z potwornie dobra jakoscia zdjec :D . Sam przy wybieraniu G3 kiedys mialem dylemat czy nie wziac S45 (seria ciut wyzej od IXUS) ale mozliwosc lampy zewnetrznej i filtrow przewazyzla za G3... czego zdecydowanie nie zalowalem zakochujac sie ponad rok temu w lampie 420EX :DCytat:
Zamieszczone przez nonnaKat