Polecam IP 4300. Niedawno ją nabyłem. Najlepsze odwzorowanie barw wychodz na papierze Canona. Drukowałem na Emtecu, ale co Canon to Canon. Muszę jeszcze spróbować na Ilfordzie;-)
Wersja do druku
Polecam IP 4300. Niedawno ją nabyłem. Najlepsze odwzorowanie barw wychodz na papierze Canona. Drukowałem na Emtecu, ale co Canon to Canon. Muszę jeszcze spróbować na Ilfordzie;-)
Tak sobie przeglądałem i jestem ciekaw jak się mają IX4000 lub wyższe modele. Czy za tą cenę dostanę wydruki naprawdę wysokiej jakości?
I tak z ciekawości przeglądałem sobie papiery i jakoś nie widzę formatu 15x21 czyżby trudno znaleźć taki format?
Ten format w zasadzie "zrobisz" sobie z A4. Niestety innego wyjscia nie ma.
13x18 w swojej ofercie maja np. HP, Canon, czy tez Verbatim, ale ten ostatni tylko w wersji dwustronnej (mat/blysk).
Witam! Jak w tytule. Szukam i szukam i zdania są podzielone. W zasadzie na placu boju widzę tylko Canona, HP i Epsona. Od zygoty pracowałem na laserówkach a atramentówki traktowałem jako studnie bez dna. A teraz wiem że wydruki z nowych atramentówek porównywalne są z odbitkami z minilabów. Więc może jakieś sugestie? Jakość wydruków oraz ich trwałość ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie, ze szczególnym uwzględnieniem zdjęć czarno białych. Ekonomiczność też jest istotna, jednak nie będę kupował zamienników. Będę wdzięczny za jakąś pomoc i zgóry dziękuję :-)
Hp 9180
R1800 lub R2400
A ja nie chce zakładac nowego wątku więc zapytam czy warto drukowac zdjęcia na drukarce HP deskjet 3845?
Posiadam taką w domu ale nie wiem czy kupowac tusz fotograficzny i papier czy poprstu warto czy nie ?
A jak warto to jaki papier najlepeij kupić?
ja mam epsona i na zadna inna bym sie nie zamienil
a jakosc - rewelacja lepsza niz z labu !
jak masz czas to mozesz wpasc i porownac wydruki - mieszkam w londynie
pozdrawiam
Miałem w Polsce EPSONA Stylus Pro 7000 formatu A1. Byłem zadowolony z jakości wydruków, natomiast był zbyt tuszożerny. Nie wiem jak z nowszymi modelami. Możesz mi napisać jakigo modelu konkretnie używasz flyxray i jaki jest przeciętny koszt wydruku A3? Aha! Czy Twój Epson ma jakieś specjalne wymagania co do papieru żeby był w stanie utrzymać wysoką jakość druku zdjęć? Czekam niecierpliwie na odpowiedź i pewnie skorzystam z zaproszenia :)
Witam
Używa ktoś może Epsona 1400?
Wydaje się bardzo ciekawym produktem, z wyjątkowo korzystnym stosunkiem ceny do jakości. W Polsce ok. 1400 brutto. A tu znalazłem review http://www.photo-i.co.uk/Reviews/int...00/Page_1.html
Chętnie bym ją kupił, zwłaszcza że można podłączyć ciągłe zasilanie. Czy ktoś ją wypróbował i może podzielić się wrażeniami?
Pozdrawiam