A cos blizej na ten temat? Taki ciezki, czy tyle sily trzeba w zoomowanie wkladac? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Kamila
Wersja do druku
A cos blizej na ten temat? Taki ciezki, czy tyle sily trzeba w zoomowanie wkladac? ;-)Cytat:
No lekkie to szklo nie jest ale wez pod uwage ze to dziewczyna pisze :) Ogolnie stabilnie sie to trzyma tylko zoomuje odwrotnie bo w prawo. Po maksymalnym wyciagnieciu i z oslona wyglada jak prawdziwa armata
Biore poprawke na plec piekna :-) ale bez przesady... Sigma wazy 585g, czyli 15g mniej niz setka macro ktora mam - dla mnie to zadna waga, przynajmniej w porownaniu z innymi szklami o takim zakresie ogniskowych ;-) Do takiego 100-400L czy innych bialaskow nie ma co nawet porownywac ;-)Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Chyba, ze Kamila mowi o wadze calego zestawu, to sie zgodze... nie jest to taka lightowa sprawa jak Nestle Fitness ;-)
Miałam na myśli całość, 10D + ta sigma... trochę to waży. Jak dłużej go w ręku miałam i odstawiłam, bo chciałam się napić kawy to połowę z kubka wylałam, bo prawie z całej siły go podniosłam. To odwrotne zoomowanie też jest trochę dziwne, ale można się przyzwyczaić. Trochę zdjęć dzisiaj zrobiłam i jak narazie jest bardzo dobrze. Jutro jadę z moją armatą w teren :)
Pozdrawiam
No to dorzuc jeszcze gripa i zamiast na silownie po prostu chodz czesto fotografowac takim zestawem 8)Cytat:
Kamila przyzwyczaisz się. I zdjęcia porobisz i przypakujesz troszkę jak hantlem :)