Z 33 postu podobają mi się:
7-za światełko i minę modelki
8-też za ładne oświetlenie i kadr.
34 post kompletnie nie przypadł mi do gustu.Jakieś takie za zwyczajne.
Ale poza tym to jakoś skanów rzeczywiście kuleje.
Wersja do druku
Z 33 postu podobają mi się:
7-za światełko i minę modelki
8-też za ładne oświetlenie i kadr.
34 post kompletnie nie przypadł mi do gustu.Jakieś takie za zwyczajne.
Ale poza tym to jakoś skanów rzeczywiście kuleje.
Zapewniam Cię iż plamki tej wielkości można osunąć w taki sposób aby nie widać było kompletnie ingerencji w pozostałej części zdjęcia. Pędzel jak i selekcję można zmniejszyć nawet do 1 pikselka. Jak Ci się nie chce to jest to twoja sprawa i nie musisz usprawiedliwiać tego argumentami wyssanymi z palca.
Niestety dla mnie jakość zdjęcia ma wpływ na to jaki jest odbiór całości. Czasem zdarzają sie zdjęcia gdzie brak jakości nie przeszkadza tu akurat dla mnie tak nie jest.
Z mojej strony koniec, bo widzę że nie mamy o czym rozmawiać - utwierdziłem się w tej opinii także czytając komentarze w innych wątkach galeryjnych - widzę tam u Ciebie podobną postawę. EOT.
Z innej beczki:
Pająk wygląda jak rysunek z jakiejś encyklopedii zwierząt;) Jak zrobiłeś te zdjęcia? W w kotku nie podoba mi się poza.
Opis brzmiałby dość skomplikowanie, jak jeszcze będę kiedyś robił zdjęcia z tak ustawionymi lampami (a na pewno będę bo chcę więcej zdjęć kotów) to pstryknę też fotkę całej konstrukcji.
Jeszcze 2 zdjęcia kota których nie pokazałem tu wcześniej:
I nowe skany:
saurus, te 3 dziewczyny są świetne! :grin:
i ta pani w chustce też
zwierzęta w ogóle od początku wychodzą Ci udane,
z ludźmi było, wybacz, gorzej, ale widze, że poziom sie wyrównuje :grin:
pająk niesamowity, zwłaszcza to przedostatnie ujęcie
kot mi sie podoba zarówno w wersji cz-b [jak z Twojego avatara]
jak i ten kolorowy-stockowy - przy czym ten ostatni głównie w pozie,
która nie podobała się festykowi :-)
Ej - dziewczyny[fajne dziewczyny:D], starsza pani, robotnicy i wódeczka wyszli ci znakomicie! Zostaw studio i zwierzaki i idź w miasto! Studyjnych nie komentuje, bo się nie znam;)