Ale 35 raczej nie powstanie za szybko, bo Sigma wykrzyczała już swoje wszystkie premiery i wg mnie na razie już im nowości starczy i nie mają asów w rękawie :D
Wersja do druku
Ale 35 raczej nie powstanie za szybko, bo Sigma wykrzyczała już swoje wszystkie premiery i wg mnie na razie już im nowości starczy i nie mają asów w rękawie :D
No tak, bo Najkoniki to mają ciemnicę jeżeli chodzi o wide-stałki... Nie wiadomo czy by im się takie szkła zmieściły w bagnet Nikona... Ale co my o Nikonie gadamy, my tu Canony posiadamy.
A widzieliście tę podróbkę?
http://www.dpreview.com/galleries/re...ples/slideshow - rogi na ostatnim samplu (w pełnej rozdzielczości).
Oj no, robione na 1.4, nie wiadomo na co ostrzone. Z resztą to mydełko w rogach to już są takie skrajne rogi. Mi by to tam zwisało osobiście, bo przecież na ilu % zdjęć masz tam jakieś istotne elementy kompozycji... (dlatego też nabyłem 28 1.8, które takie mydło w rogach ma o wiele większe i też większe te rogi wypadają)
micles - mnie chodzi raczej o to, że nowy Nikkor jest niesamowity pod tym względem.
No nie aż tak niesamowity. Aczkolwiek w sample naszej 24ki się jeszcze nie zagłębiałem - $ na razie na co innego jest zaklepany :D