Brzmi wyraznie jak Przemek Bialek - sluchaj sie jego a na pewno daleko zajdziesz :twisted: .I tak - jestem niereformowalny. Ty niestety tez.Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
Nie podobaja ci sie moje wypowiedzi - uzyj opcji ignoruj.Cytat:
- zaczynam się powoli przychylać do tej opinii.
2. Co do przekonywania, to staram się przekonać Kubaman'a, a nie Ciebie. Zauważ tylko jak miło i pogodnie przebiegała ta dyskusja zanim się nie pojawiłeś.
Tak - wypowiadam sie bez obaw tam gdzie uwazam ze mam cos do powiedzenia. Sa na tym forum tematy w ktorych w ogole sie nie wypowiadam albo tylko pobieznie jakies swoje wrazenie opowiem - bo wiadomo ze nie wszystko mnie interesuje ani nie na wszystkim sie znam/chce znac.Cytat:
Naprawdę uważasz, że masz tyle wartościowego do przekazania?
I nie chodzi o przekazanie w sensie 'nauczenie' kogos - a tylko o wyrazenie swojego zdania.
Taki mam bezposredni charakter ze nie obawiam sie glosno wyrazac wszedzie swoje zdanie gdzie mam ochote - zabronisz mi? Nie podoba sie - to jeszcze raz namawiam do ignorowania.
Zarzut niczym nie poparty. A rowniez dzieki mnie wiele osob trafilo tu na forum. Wiele osob kupilo sprzet odpowiadajacy im wg porad i sugestii (nie tylko moich). Na wady latwo jest patrzec i wytykac, zalet nikt nie widzi - przyzwyczailem sie :PCytat:
4. Przez Twoje natarczywe i agresywne komentarze/odpowiedzi wiele wartościowych osób ograniczyło swój kontakt z tym forum, a szkoda, bo może byś się czegoś ciekawego od nich dowiedział - a nawet jeśli nie Ty, to może reszta uczestników forum.
A swoje wycieczki osobiste ogranicze - gdy przestaniesz na sile przekonywac innych do swojego zdania i zaczniesz bardziej tolerowac czyjes odmienne niz twoje zdanie.
Mowie ci to wprost - nie podoba mi sie twoje narzucanie innym (w tym i mi) swojego zdania, zamiast wyrazanie go w sposob neutralny. Zrob z tym co chcesz.