I masz całkowitą rację :grin: . Ja mógłbym zrezygnować z samochodu, gdyby coś odjeżdżało z mojego zapupia o tej porze. Ale nie da rady :sad:
Pst, dasz jakieś namiary na priva (komórkowe), żeby jakoś Cię w tej Górze Kalwarii odnaleźć?
Wersja do druku
I masz całkowitą rację :grin: . Ja mógłbym zrezygnować z samochodu, gdyby coś odjeżdżało z mojego zapupia o tej porze. Ale nie da rady :sad:
Pst, dasz jakieś namiary na priva (komórkowe), żeby jakoś Cię w tej Górze Kalwarii odnaleźć?
A to w porządalu. W takim razie ja wam na priva podeślę mój numer, ot tak, na wszelki wypadek :-)
http://meteo.icm.edu.pl/gpp/index.php
przepraszam za kolokwializm ale wyglada na to ze bedzie *#ujowo
:roll:
jesli tak pozostanie w ciagu nablizszych godzin to tak jak pisałem nie bedzie mnie
pragmatyk ze mnie...:rolleyes:
Według icm dzisiaj nad Warszawą miało być pochmurno, natomiast od rana słońce wali tak, że bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz
Z tego co widzę to będzie 100% zachmurzenie chmurami wysokimi i bedzie malało z czasem więc nie ma co lamentować. Jeśli chodzi o chmury niskie to zachmurzenie bedzie rosło do max. do 2/8 więc nie jest źle. Smaczku mogą dodać te widoczne na wykresach poranne mgły :) tak więc do jutra na parkingu o tej 5.50
Nie zależnie od pogody zbiórka 5.50, mgły są dobrym tematem a resztę będziemy improwizować. Acha weźcie ze sobą w miarę możliwości termosy z czymś gorącym, napewno się przyda.
I reklamówkę na puszkę z dziurą na obiektyw z racji dużej kondensacji wilgoci ;-)
Do jutra panowie
jak obiecywałem pisze, że... nie wyjechałem i w związku z tym mnie nie będzie
dla mnie taka prognoza nie jest wystarczająca
troche wam zazdroszcze ;) ze macie ~50km żeby to sprawdzić ...
szkoda bo poznałbym nowe osoby ale na pewno jeszcze będzie okazja
miłego focenia - później wrzućcie parę fotek