Juz wczesniej milam sie ciebie zapytac. Jak sobie radzisz w autportretach z ostrzeniem przy malej GO. Szczczegolnie mam na uwadze te wczesniejsze auta. Masz jakies tricki ktore mozesz sprzedac?:)
Wersja do druku
Juz wczesniej milam sie ciebie zapytac. Jak sobie radzisz w autportretach z ostrzeniem przy malej GO. Szczczegolnie mam na uwadze te wczesniejsze auta. Masz jakies tricki ktore mozesz sprzedac?:)
!
o żesz..! Kurde, dlaczego ja to wcześniej przegapiłem :roll: Bardzo, ale to bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia. Nie wszystkie tak samo, nie wszystkie idealnie, ale wszystkie przyciągaja uwagę, coś tam mówią, coś podsuwają na myśl. Świetny, plastyczny obraz - zwłaszcza B&W.
Gratulacje!
Dzieki :)
Jak zobaczylem mozliwosci starych szkiel M42 i ich plastyke wlasnie oraz ich cene za jaka mozna kupic to stwierdzilem ze to jest to :) Jakos nie widze tego w nowych szklach co maja te stare M42... no moze te drozsze ale na takie ceny to mnie nie stac.
A autoportrety robie albo na zasadzie kilku klatek za soba zmieniac odleglosc twarzy od szkla lub mierze sobie jakis punkt, ustawiam dokladnie ostrosc a pozniej zaznaczam np. kreska na blacie biorka gdzie mam miec oko. Wtedy samowyzwalacz i szybkie ustawienie sie w tym punkcie... i ciach :) Wielki to trick nie jest... ale skuteczny :)
Właśnie szukam szczęki... Nic konstruktywnego nie napiszę niestety poza tym, że IMO świetne prace. Dla mnie rewelacja.
Szczeka jest pewnie tam gdzie byla :) Dzieki
Najbardziej dla mnie wymowna jest fotografia z numerem 31.
brawo!