No i ja też się upomnę. Jeśli nie ma chętnych i mamy czekać jeszcze pół roku na realizację to może poprostu "odlejecie" nam kasę jaką przelaliśmy? NIe ma to chyba sensu, bo czekamy już przecież ponad 2 miesiące...
Wersja do druku
No i ja też się upomnę. Jeśli nie ma chętnych i mamy czekać jeszcze pół roku na realizację to może poprostu "odlejecie" nam kasę jaką przelaliśmy? NIe ma to chyba sensu, bo czekamy już przecież ponad 2 miesiące...
2 miesiące? Ja już nie pamiętam, kiedy zrobiłem przelew. Ale ponieważ nie jest to jakaś fortuna, to spokojnie sobie czekam.
a ja zobaczylem teraz dopiero smycze i id bo wczesniej zarobiony bylem masters of weddnigs i przelalem dzis za 2 szt smyczy i id bo jak babcie w kapcie wczesniej watku nie widzialem coby jakas skladka byla za to czytalem watek o projekcie tejze katy klubowej i to nie bylo wcale tak dawno bo chyba we wrzesniu
:)
Nie powtarzając tego co wcześniej było napisane dodam że Hazan zamieścił na stronie startowej informacje o akcji jak w poprzedniej turze i to powinno pomóc :D.
Drodzy formułowicze!
Nie jestem aktywnym userem, aczkolwiek, kiedy tylko uzbieram 2 dyszki zamówię plastik. Mam nadzieję, że na dniach :)
A ja cierpliwie poczekam i też się doczekam
Jak widać po ilości zamówień, wystawienie na stronę główną informacji pomogło i to bardzo :-)
Ale ciągle za mało :-(
można wiedzieć ilu jest już chętnych na takie gadżety i ilu brakuje ? (:
Kliknij w linka w pierwszym poście, tam masz ilość zamówień. Wymagana ilość to o ile się nie mylę 200 smyczy i 100 identyfikatorów.