to sorry ;)
Wersja do druku
to sorry ;)
Hmmm... ja mam folię na moim 300D. Jak to mówią? lepiej dmuchac na zimne? :P
Ale,,, sądzę, że jak bym nie miał tej folii to nadal miałbym ekram bez zadnej rysy.
P.S. Kto wkłada np. gwozdzie to torby z aparatem :D
Mój Canon G5 po 2 letnim użytkowaniu bez folii na lcd jest fatalnie porysowany - utrudnia to widoczność na lcd szczególnie w słoneczne dni, właśnie nabyłem 30d i nie zamierzam ryzykować bez folii :)
Eeetam, ja mam od roku 300d i sie nie porysowal LCD, obudowa miejscami tak, ale też nie specjalnie - poprostu trzeba dbać o sprzęt i tyle
A właściwie to po co Ci widoczność w 30d na LCD w słoneczne dni? I czy folia na wyswietlaczu skutecznie pomoże - wydaje mi się ze oswietlona promieniami słońca raczej bedzie przeszkadzać.Cytat:
Zamieszczone przez luk77
Ja nie mam folii, nic sie nie stało, 300 d chodzi już rok, wyswietalcz ok. Zastanawiam sie jednak, czy nie kupić, szczególnie po dzisiejszym foceniu na otwarciu speedway ligi. Pewnie kupię.
Jak kupiłem G5 to po 3 tygodniach miałem rysy na wyświetlaczu- głównie przez to że nie zawsze byłem dokładnie ogolony wiec kup iłem folie.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Tu natomiast w 350 mam od roku i nie mam zadnej ryski.
Pozdr
Ja mam 2 letniego trabanta z porysowanym body i bez żadnej ryski na wyświetlaczu LCD