to może jeszcze samo zajście jeśli ktoś nie widział ;)
Wersja do druku
to może jeszcze samo zajście jeśli ktoś nie widział ;)
No, najpierw mizianie po cycuszkach a potem tak brutalnie został odtrącony :-D
pamiętajcie że ocenia sie czyny...
słusznie czerwona kartka - jak widac zawodowcom tez puszczają nerwy jak ich dobrze sprowokować
materac mógł nawet opoiwadać zidanowi że po wygranym meczu będzie ru*#ał jego brudną algierską matke w d... razem z kolegami we włoskiej szatni.... :rolleyes: - niewybredne wiem... :mrgreen:
a zidan miał go nawet nie tknąć - wiem z doświadczenia że prowokatorów wku&%wia 100-krotnie bardziej spokój i obojętność tego kogo prowokują...
Jest jeszcze jadna rzecz.
Francuz zrobił to w pełni świadomie. Nie wiem czy ktoś z Was zwrócił uwage, ale od razu po całym zajściu Zidane zdjął opaskę kapitana, aby ją oddać komuś, gdy będzie schodził z boiska - musiało być dla niego oczywiste, że wyleci. Gdy okazało się, że żaden z sędziów nie zauważył zajścia, założył opaskę na ramię.
M: - zapraszam Cie wieczorem na mój materazzi
ZZ: - łup!
moze nie powinienem tak pisac ale materazziemu sie nalezalo..... wqrzal ogolnie.... a z drugiej strony to jakby wam sie chcialo zrobcie sobie test i niech ktos was tak walnie... na 1000% nie polecicie tak do tylu jak materazzi, po prostu zrobil tak aby na pewno bylo widac :) kartka oczywiscie sluszna.. tak jak i nieodgwizdany faul materazziego przy strzeleniu bramki...
Zidane: mówiłeś coś?
Materazzi: Spieprzaj dziadu!
Zidane:...
:)
Słuchajcie, a tak serio: jeśli ikona futbolu, doskonały piłkarz i wielki fachowiec okazuje się zwykłym draniem, kmiotem i prymitywnie bije z zaskoczenia przeciwnika, to pod żadnym pozorem nie zasługuje na miano Sportowca. Sport to kultura i zasady, których się nie łamie. Inaczej jest po prostu sprawną maszynką do kopania. Klasa ZiZou okazała się być klasą podwórkowo-zadymiarską, i nie rozumiem dlaczego tak bardzo interesuje wszystkich, co powiedział mu Materazzi. Mógł powiedzieć cokolwiek najgorszego, ale za czyny Zidana odpowiada Zidane.
Potępiam go z całego serca.
było i sie zmyło.........szkoda słow na internetowych sedziow.....
wlasnie dlatego wole sporty walki od takich ,,widowisk'' - goscie ida pilke kopac (czasami i siebie, ale ,,niby niechcacy'' ;) ) a tu wychodzi lysy palant i wali z glowki. to ma byc pilkarz? lipa.
Dzieciaki takie manewry cwicza juz od dawna. nie koniecznie na kolegach...Cytat:
Zamieszczone przez aptur
W jakm ty kraju zyjeszcz ze nie zauwazyles?? Polowa 10 latkow biega po podworku zgolonych na lyso, w dresiku adidasa i czesto z fajka w reku...