W ramach samopokuty zmien sobie FLAHS GURU na FLASH BUG ;)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wersja do druku
W ramach samopokuty zmien sobie FLAHS GURU na FLASH BUG ;)Cytat:
Liczylem na Ciebie ze cos odpowiedniego wynajdziesz ;)
Pokute zadana odprawiam...
I teraz zaczna po Tobie za orta jezdzic ;)Cytat:
Rotfl :mrgreen: :D 8-)
Ale EOT juz ;)
Kurka, gdyby kot na zdjęciu nr 3 inną minę złapał (prawdziwego drapieżnika i władcy okolicznych ogródków) byłoby super zdjęcie, a tak jakiegoś skacowanego złapałeś. I pomimo że jestem fanem kotów, zagłosowałem na ptiszkę (czaple chyba) ze zdjęcia nr 2 - bo to naprawdę dobre zdjęcie. świetnie uchwycony motyw, tło nie rozprasza, GO uwydatnia pierwszy plan. KLASA!!
PS no i trzy słowa o zdjęciu mattnick'a: ładnie tak kotkowi przy toalecie przeszkadzać ;) ... te liście na przodzie troche rozpraszają, no i zdjęcie jakby mało ostre (moze to przez słabą rozdzielczość pliku ... ).
Czy zdjęcie nr 2 było robione w zoo ? Bokech takui troche w kształcioe siatki jest, ale może się mylę. Oddałem głos na czaplę, mimo że kadr z leksza ciulowy :)
No to ja się popastwię :)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Świetne zdjęcie, bokeh na pierwszym planie znakomcie dodaje wrażenie czającego się z ukrycia kota. Gdyby było w sondzie miałbyś mój głos :)
Ciekawy jestem jak wyglądałaby wersja B&W?
Zerknij na to:
Trochę przekombinowane z tym okiem, ale jak dla mnie i tak mistrzostwo :)
Adres portfolio autora niestety gdzieś mi się zgubił.
Tak. Zdjęcie robione w zoo. Nie widzę akurat tego o czym mówisz :) BTW, co byś zatem zmienił w kadrze? Jakieś propozycje? Chętnie poczytam. PozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez Cichy
Nie nie, nie na twoją czaplę, na czaplę nr 1 .Cytat:
Zamieszczone przez Sibil
aha, sory w takim razie:D