moze aby wiekszosci przypasowalo ustalmy termin z pewnym wyprzedzeniem, powiedzmy nastepny weekend? mi bardziej pasuje niedziela ale moge sie dopasowac w sobote jesli tak bedzie wiekszosci odpowiadalo.
co Wy na to?
Wersja do druku
moze aby wiekszosci przypasowalo ustalmy termin z pewnym wyprzedzeniem, powiedzmy nastepny weekend? mi bardziej pasuje niedziela ale moge sie dopasowac w sobote jesli tak bedzie wiekszosci odpowiadalo.
co Wy na to?
jutro w godzinach wieczornych (20-21) jest zaplanowane focenie na starówce :) jeśli ktoś jest chętny to niech pisze do mnie bądź spuki'ego.
czekamy na Was :mrgreen:
my już któryś raz z kolei dzisiaj byliśmy na Starówce :) ktoś się pisze na następny raz?
Mała zajawka:
ja bym się pisał:) dodałem wątek do subskrypcji. jakby coś się działo to piszcie.
witaj na forum :) jesli chcesz to można w ten weekend wyskoczyć na plener albo sesję foto :)
witam. na forum już ponad rok ale głównie czytam co widać po ilości postów:)
w weekend bardzo chętnie. zajętą mam sobotę około 14-16 i niedzielę 08-14. w pozostałych godzinach bardzo chętnie. dajcie znać wcześniej to rzucę info znajomym z lublina i będzie nas więcej:)
czy ktoś z was wybiera się na koncerty lub imprezy uliczne w najbliższym czasie? :)
nuda w tym roku, straszna....
no nie całkiem taka nuda.... politechnika dała czadu okrzykami przed ratuszem...
"seks i wóda - polibuda" :mrgreen: