Będzie, te abonamenty przecież są nadal, zlikwidowane zostały opcje płatności miesięcznych dla pewnych planów :)
Wersja do druku
Tak, są, ale już nie takie jak były - zasadniczą zmianą jest to, że nie ma już dla nowych pakietu Planu Fotograficznego z 20 GB przestrzeni, który wcześniej bez promocji kosztował ok. 12,5 EUR/mies., a teraz jest jakże wspaniały Plan Fotograficzny z 1 T na dane za 24,59/mies.
Więc nawet jak zrobią promkę to nie sądzę, że za 300 zł/rok.
Załącznik 19697
Chodziło mi o abonamenty roczne, a nie opcje z płatnościami miesięcznymi :)
Adobe przecież podawało jasne że wycofuje je tylko z opcji płatności miesięcznych... Jak pojawi się następna promocja na abonament roczny planu 20GB, dam znać tutaj :)
(Tych rocznych planów nie ma na stronie Adobe, więc uprzedzam żebyś nie pisał że przecież są tylko takie opcje :)
Abonament roczny na LR + PS + 1 T kosztuje 293,58 EUR co daje 24,47 EUR miesięcznie ;)
W zeszłym roku kupowałem na niemieckim Amazonie za 86 euro plan 20gb roczny.
Teraz ponad 146...
Ale rozumiesz, że nie wierzę, że w promocji będzie za 300 PLN rocznie przy obecnych cenach wyjściowych ;)
Z tych 300 PLN zrobi się 600 PLN ;)
Czyli promocją będzie normlana cena z ubiegłych lat - tak to będzie moim zdaniem w tym roku, znając podejście tejże wspaniałej firmy :mrgreen:
Tak uważam, choć życzę wszystkim tych 300 PLN.
Nie dogadamy się, ja o jednym, Ty o drugim :)
Ja cały czas piszę o planie 20GB i tym że można go kupić nadal w abonamencie rocznym i trzeba poczekać na promocję, a Ty wyskakujesz z normalną, niepromocyjną ceną na pakiet 1TB :)
Chyba logiczne że skoro pakiet 20GB w tej chwili kosztuje na Amazon.de niecałe 145 euro, to w promocji będzie taniej...
Zresztą w tym wątku to EOT i tak.
Na niemieckim Amazonie jest roczny kod foto 20gb lr i ps za 96 euro w zestawie z mcafe. Jest też sam lr 1tb za 99.
A może by tak przenieść ten offtop do wątku o Adobe?