Odp: czy czeka nas subskrybcja (pewnie głównie AI) w korpusach naszej ulubionej firmy
A ja gdzieś ostatnio w Polsce widziałem furmankę :)
W sumie nadal tak można :)
p,paw
Odp: czy czeka nas subskrybcja (pewnie głównie AI) w korpusach naszej ulubionej firmy
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
A ja gdzieś ostatnio w Polsce widziałem furmankę :)
W sumie nadal tak można :)
p,paw
Przypomnij sobie, gdzie to było, i jedź się naoglądać, bo za jakiś czas może Ci się nie udać wydostać z 15-minutowego miasta, i możesz nie dojechać rowerem :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Przypomnij sobie, gdzie to było, i jedź się naoglądać, bo za jakiś czas może Ci się nie udać wydostać z 15-minutowego miasta, i możesz nie dojechać rowerem :mrgreen:
Byłem zachwycony. 4 Rzesza (aka EU) niedługo zamknie nas w obozach (zupełnie serio tak uważam).
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
4 Rzesza (aka EU) niedługo zamknie nas w obozach (zupełnie serio tak uważam)
Ale że fotografów? Amatorów też? Jak tak serio piszesz, to masakra jakaś jest... Jak się kasuje profil na CB? :mrgreen:
Ludzi :)
Takie 15 minutowe miasto to nic innego jak obóz koncentracyjny. Forma inna cel ten sam :)
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Ludzi :)
Takie 15 minutowe miasto to nic innego jak obóz koncentracyjny. Forma inna cel ten sam :)
p,paw
Frajer macht Arbeit!
Pomysł z miastami 15 minutowymi, to nic nowego. Wiele Krakowskich osiedli z lat 60-70, czyli z czasów kiedy mimo wszystko myślano w skali nieco szerszej niż dzisiaj (skali urbanistycznej), jest oparta na takiej koncepcji. Ja widzę same plusy w porównaniu do tego, jak dzisiaj się buduje. Sorry za offtop.
Cytat:
Zamieszczone przez
NorthPole
Pomysł z miastami 15 minutowymi, to nic nowego. Wiele Krakowskich osiedli z lat 60-70, czyli z czasów kiedy mimo wszystko myślano w skali nieco szerszej niż dzisiaj (skali urbanistycznej), jest oparta na takiej koncepcji. Ja widzę same plusy w porównaniu do tego, jak dzisiaj się buduje. Sorry za offtop.
???
Chyba jest różnica pomiędzy możliwością załatwienia wszystkiego niezbędnego w zasięgu spaceru a zakazem wydostania się poza ten obszar?
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
???
Chyba jest różnica pomiędzy możliwością załatwienia wszystkiego niezbędnego w zasięgu spaceru a zakazem wydostania się poza ten obszar?
O właśnie miałem to samo napisać :)
Chyba trzeba skończyć ten OT.
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
???
Przepraszam, ale muszę dopytać - kto Ci ma zakazać wydostanie się z takiego miasta i na jakiej podstawie?