Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Spróbuj tak kilka razy, może odkryłeś nowy sposób ładowania akku :mrgreen:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Spróbuj tak kilka razy, może odkryłeś nowy sposób ładowania akku :mrgreen:
no....:) ręce, które...ładują :confused: :shock:
Może zrobisz kariere jak Kaszpirowski .......... zostań uzdrowicielem EOSów :mrgreen:
A moj 350D ma taka wade ktora juz wczesniej opisalem , ale malo osob odpowiedzialo :/
http://www.canon-board.info/showthre...ghlight=punkty
Ja to mam taki przypadek ze swieca mi sie dwa lewe punkty AF przy wyboze lewego skrajnego ..Cytat:
Zamieszczone przez ukA
Podobny problem do twojego :/
Serwis ?
Gdy się przypatrzyć to podczas świecenia puktów AF to pod nimi pada delikatna poświata - pod tym nieświecącym też :shock:
Sprawdziłem, mam jeszcze tydzień gwarancji ale chyba dam sobie spokój
18.000 klapniec migawka i wszystko tak jak byc powinno
Dokładnie mam to samo :) po urlopie na Żytnia, sprawdza a w ostatecznosci zapowiedzili ze wymienia matówke. To zdjeciu nie szkodzi ale denerwuje zwlaszcza w nocnych plenerkach. Masz czas (i mieszkasz niedaleko) to jedź do serwisu :) po co masz poźniej placic? Hmmm Ktos na forum pisał (sorry nie pamietam kto) ze przynjmniej raz do roku oddaje aparat do czyszczenia i sprawdzenia na Żytnia, mysle ze to dobry patent.Cytat:
Zamieszczone przez ukA
Juz pisalem w ktorym watku - sprowadzalem ze stanow aparacik z kitem i Sigma 70-300 APO. Aparat dotarl, dziala i zero klopotow - zadnego BF/FF - wszystko zdaje sie dzialac jak powinno. Mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma
20 000 ekspozycji z 350d (btw juz zmienilem na 20d) i : error 99 z 10 razy wiekszosc przez obiektyw ale czesc przez karte... (restart pomogl) error 01 jak pierwszy raz podlaczylem sigme 30 \1,4 potem spokoj, 2 razy bateria udawala wyczerpana po reloadzie wrocilo wszystko do normy (full) i to chyba tyle,,, dodam ze te problemy nie byly uciazliwe ani troche