Co tam fotki, zabawa sie liczy :)
Wersja do druku
Co tam fotki, zabawa sie liczy :)
Cytat:
Zamieszczone przez krwisty
hehehh zdjęcia?? hmm samego koncertu to tam nie widzę za wiele :-D , dużo zabawy w photoshopie, nawet podoba mi się wiekszość z tych fotek.. zauwazylem ciekawy obiekt za tym gościem na jednym z poczatkowych zdjęć ;-) ..
no a tak nawiasem mówiąc to ciesze się, że nie byłem tam jedynym z grona forumowiczów.. mój ulubiony zespół spośród wykonawców na Heinekenie (Placebo) został mocno skrytykowany w mediach, głównie za setlistę ale widać nie mają pojęcia jak wygląda obecna trasa Placebo.. i tutaj rozczarowanie z powodu braku elementarnej wiedzy na temat zespołu..
hmmmm... pilnowanie aparatu?? wystarczy dobra smycz na której aparat sie zawiesi i będzie wisiał.. ja zrobilem jeszcze jeden trick - wepchalem sie za wszelka cenę do barierki i przerzuciłem tam plecak, który służył mi poźniej jako schowek..
metoda opatrzona, bo jak byłem na U2 rok temu w Chorzowie to ochraniarze się nie burzyli, więc prosta sprawa..
tu nie bylo wogle fotoszopa. to jest krosowana provia100f wlozona do aparaciku agat18k, skany tak jak wyszly spod skanera..
siostra zlapala kapelusz od wokalisty z scissors sisters - jak ktos ma fote tego wydarzenia to niech posle - wstawie kapelusz na allegro...;-) :mrgreen: :lol:
Cytat:
no nieźle.. ale da się coś podobnego uzyskać w PSH.. tyle, że ja staram się jak najmniej ingerować w zdjęcia.. to jest dla mnie prawdziwa fotografia..
podstawą dobrego zdjęcia ma być poprawnie zrobione samo zdjęcie zgodnie z zamysłem fotografa, a nie nanoszone na nie korekty itd.
e, ja tu nie bede zaczynal na ten temat dyskusji, ale zrobienie zdjecia po uprzednich pomiarach, korektach,to dopiero poczatek drogi do odbitki.......
a. no i zapomnialem dodac. zdjecia zostaly zrobione aparatem, ktory podwaja swoja wartosc w momencie wsadzenia do niego filmu :) nie ma swiatlomierza, doboru czasow, ble ble, wszystko naswietla sie automagicznie ze slonecznej szesnastki
a co do takich akcji to baaardzo ciężko o fotki... ja szukałem ale naprawde nikt jeszcze oficjalnie nie dał na neta zdjeć z tegorocznego Heinekena.. może za słąbo szukałem..Cytat:
Zamieszczone przez beachcomber
a ja będąc w Chorzowie na U2 miałem przyjemność podania sobie rąk z Adamem (basistą), dopiero po roku czyli przedwczoraj zobaczyłem to bo ktośkamerką to nakręcił... tak więc prawdopodobieństwo, że to zobaczysz jest jak 1:10000... albo lepiej..
Cytat:
biorąc pod uwagę antyczny sprzęt użyty do tych zdjęć to podziwiam talent fotografa ;-)... ja bym dawno to sprzedał do muzeum - za wygodny jestem..
on nie jest antyczny (az tak bardzo). to po prostu AGAT 18K z białoruskiej fabryki BELOMO ;)
...a bo pomyślałem sobie... białoruska technologia jest stara jak świat...
ale zdjęcia robi, więc się nie przyczepiam :)..