No.. bardzo fajnie - super wygląda jak się bardzo spieszy..
Pozdrawiam
Artur
P.S. Jak Ci się podoba moja nowa stopka z cytatem z Ciebie - stajesz się forumowym klasykiem ;)
Wersja do druku
To jeszcze parę z 85/1.8 - w plenerze zrobiło się z tego moje podstawowe szkiełko - jak mam czas oczywiście na łażenie i kadrowanie..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Proszę o uwagi
Pozdrawiam
Artur
piękny pies, na 3 jest wspaniałe dopasowanie maści psa do otoczenia. Co do 4 to nie podoba mi się ustawienie ostrości na nos, bardziej odpowiadałoby mi gdyby i oczy i nos były ostre
Pozdrawiam
Dzięki za odwiedzinym, mówisz i masz ;)
9.
10.
Pozdrawiam
Artur
no.. trzeba było tak od razu 8). Na pierwszym brakuje mi blików w oczach.
Witam..
dzisiaj zrobiłem dwa takie ptaszyska (wreszcie urlop i okazja połazić z 400mm za ptakami). do "miszczów" jak Kuba, Sylwek ,Ptaku,Guest1 czy Paweł bardzo dużo brakuje ale takie łażenie to super sprawa..
Rudzik:
Trznadel:
Pozdrawiam
Artur
Witam..
Dzisiaj pierwszy spacerek z 40D..
Doświadczenia jak najbardziej pozytywne.. AF bardzo szybki i celny, z wszystkimi moimi szkłami brak BF/FF
Poniżej parę próbek:
1.
2.
3.
4.
5.
I na koniec niechcący teścik na to jak wiele wybacza matryca:
Przy prześwietleniu do 1,5EV można jeszcze wyciągnąć szczegóły bez problemu z RAWa:
6. Prześwietlone
7. Wyciągnięte - praktycznie wszystkie szczegóły są bez strat
Prosze o uwagi i krytykę
Pozdrawiam
Artur
Witam.. Tym razem parę fotek z meczu:
1.
2.
3.
4.
Prosze o pare słów krytyki..
Pozdrawiam
Artur
na drugim zdjęciu ewidentnie brakuje drugiego gracza - to drugi gracz "robi" tą fotę
(i tym razem wiem na jaki temat mam się wypowiedzieć ;) )
na trzecim za to przeszkadza sędzia - fakt faktem, że oni przede wszystkim przeszkadzają w spsokojnym fotografowaniu.
:)
No może i tam.. jak już kupię 70-200 to coś będzie bo 400mm czasem za wąskie ;)
To akutat prawda - to akurat wydaje mi się ciekawe bo dwóch się bije a trzeci stoi nad nimi jak jakiś nadzorca ;)
No cóż - robisz za klasyka na forum.. ale mając taką stopkę mogę się zasłaniac tym że nie wiem o czym piszę.. "UWAGA! Bzdury" jest już zajęta ;)
Pozdrawiam