Odp: [atsf] Wolni jak ptaki!
1 załącznik(ów)
70
Kiedy będzie cieplej? Poszliśmy dziś na foty do parku Oliwskiego w Gdańsku , pełno spacerowiczów i podglądaczy oraz kolejka osób ze smartfonami robiących sobie selfie w magnoliach. Nawet nie będę polemizował kto będzie miał lepsze foty - czy gościówa robiąca sobie selfie smartfonem, czy moja modelka której foty robiłem aparatem fotograficznym :)
Załącznik 12542
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Ostanie jest fajne.
Czyli nie jest takie ostanie :D Dziękuję!
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
70
Kiedy będzie cieplej? Poszliśmy dziś na foty do parku Oliwskiego w Gdańsku , pełno spacerowiczów i podglądaczy oraz kolejka osób ze smartfonami robiących sobie selfie w magnoliach. Nawet nie będę polemizował kto będzie miał lepsze foty - czy gościówa robiąca sobie selfie smartfonem, czy moja modelka której foty robiłem aparatem fotograficznym :)
No popatrz, nie było mnie tam, a mam to zdjęcie w wątku ;) Dziękuję, Andrzeju!
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Czyli nie jest takie ostanie :D Dziękuję!
--- Kolejny post ---
No popatrz, nie było mnie tam, a mam to zdjęcie w wątku ;) Dziękuję, Andrzeju!
To ja dziękuję za ten wątek i wrzuciłem fotę aby można było porównać, czy smartfonem dałoby radę zrobić fotę z taką GO. Dodatkowo musiałem zadbać o doświetlenie blendą kadru co smartfonowi fotografowie całkowicie pomijają wierząc jedynie w siłę AI :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
To ja dziękuję za ten wątek i wrzuciłem fotę aby można było porównać, czy smartfonem dałoby radę zrobić fotę z taką GO. Dodatkowo musiałem zadbać o doświetlenie blendą kadru co smartfonowi fotografowie całkowicie pomijają wierząc jedynie w siłę AI :mrgreen:
No wiesz, i miło mi, i głupio, odbierać Twoje podziękowanie, bo wykonałem dość desperacki krok aby przełamać impas wynikający z szerzonej przez co niektórych nietolerancji, i usunąć formalne przeszkody, aby ta nietolerancja nie miała w nich umocowania, a to mnie trochę nerwów kosztowało, i kosztuje nadal. Symptomatyczne jest zaś to, że ten, który miał za nic tolerancję i usiłował albo ograniczać moje działania, albo wpływać na samoograniczenie ich przeze mnie, podnosi larum, gdy on sam zostaje w swoich działaniach w jakimkolwiek zakresie ograniczony, chociaż cała reszta forum stoi dla niego otworem.
Brakuje jeszcze jednego zdjęcia: uciętego łba koguta.
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Brakuje jeszcze jednego zdjęcia: uciętego łba koguta.
Mam tylko kota wyrzuconego z 10-tego piętra na bruk, ale jednak się powstrzymam.
Powiało trochę grozą, więc trzeba to odreagować.
76
Załącznik 12548
77
Załącznik 12549
No nie wiem, zięba też wygląda złowieszczo.
Ponura sierra, Sierra Leone
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
"Ponura seria"
.......