Odp: WIELKI TEST EOS R edycja 2023
@Bangi Jak możesz to po proszę na PW. Ciekawe ile by wyszło bo tak jak pytam w sklepach to szału nie ma.
Cytat:
Zamieszczone przez
Shadow
@
Bangi Jak możesz to po proszę na PW. Ciekawe ile by wyszło bo tak jak pytam w sklepach to szału nie ma.
To jest 5% do sklepu cyfrowe.pl, wysyłam.
Cześć, czy kod został wykorzystany? Chętnie skorzystałbym z jednego, proszę dajcie znać :)
Na ostatnia chwile, ale udalo sie! R5 + 70-200 f4 :D bedzie na polowe pazdziernika.
Mam do oddania kod rabatowy. Jak ktoś chętny to zapraszam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hubert Multana
Na ostatnia chwile, ale udalo sie! R5 + 70-200 f4 :D bedzie na polowe pazdziernika.
Duzo terminow bylo wczoraj na pazdziernik jeszcze ;)
Troche sie zgapilem bo czailem sie na R3 z 70-200 f2.8 :)
ejo, jak się spisuje kombo 85 f2 + 35 1.8 z R6? idzie wytrzymać czy to plastiki nie warte spojrzenia? miałbym z czasem środki na coś lepszego, ale lubię małe jasne stałki i trochę mi szkoda wydawać więcej na 1kg kloce..
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
ejo, jak się spisuje kombo 85 f2 + 35 1.8 z R6? idzie wytrzymać czy to plastiki nie warte spojrzenia? miałbym z czasem środki na coś lepszego, ale lubię małe jasne stałki i trochę mi szkoda wydawać więcej na 1kg kloce..
Mialem caly taki komplet i bylem mega zadowolony. 85 jedynie do filmowania sie nie nadaje, plus to jest niemaly obiektyw. Ale 35 1.8 jest kotem. A o R6 to ciezko juz cos odkrywczego napisac :)
czemu 85 nie do filmowania? motorek rzęzi? czy wolny po prostu? nie ukrywam, że upgrade ze starej 85tki na wersję ze stabilizacją i szczątkowym makro mnie kusi (nic mnie nie wpienia w 85tkach tak jak duża odległość focusowania). O 35tce słyszałem, że no brainer.