oddałbym im po prostu tego digimate, ale potrzebuję za tydzień mieć fotobank, a nie znalazłem gdzie indziej w wawie
Wersja do druku
oddałbym im po prostu tego digimate, ale potrzebuję za tydzień mieć fotobank, a nie znalazłem gdzie indziej w wawie
moja III ma tak, ze wciskam, z sekundke trzymam, puszczam - odpalaCytat:
Zamieszczone przez mikeqp
podobnie jak w tv panaslonia ;) wyglada na przemyslana akcje - aby przez przypadek bank nie byl odpalony np. w plecaku.
Przecież jest funkcja auto-off.Cytat:
Zamieszczone przez KrzychK
Spokojnie , powinien odpalic po około sekundzie nacisnięcia przycisku.Cytat:
A w Wawie poszukaj w przejściach podziemnych pod GUS-em - tam zanabyłem swojego. Jest tam kilka pawilonów gdzie maja fotobanki.
czsami odpala po sekundzie naciśnięcia, ale jak go włącze to już nieraz nie chce tak samo się włączyć.i czasami nie mogę go normalnie odpalić, tylko jak pisałem wcześniej przytrzymać wtedy tak ekranik mignie i dopiero szybko nacisnąć.
bat. naladowana? mialem podobny objaw kiedy mnie sie wydawalo, ze jest po ladowaniu - a gnojek zwyczajnie byl prawie pusty (odpialem hdd i odpalilem - mrygal bat.)Cytat:
Dear All,
tak trochę OT, ale czy myślicie, że opłaca się kupować fotobank zagranicą ? np. w Raichu ? Jak mniemam może być problem z gwarancją, więc czy jest różnica w cenie taka, która by w ogóle rzutowała na decyzję o zakupie w Reichu ?
dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi ;)
Wróciłem właśnie z Norwegii i digimate II spisał się na medal:)
chce kupić fotobank i nie wiem który są obudowy otg i są jakies digimate II i III a może coś innego, które awaryjne a które nie. moze ktos poleci mi w okolicach Krakowa kto sprzedaje??
Ja polecam DigiMate III na ul. Zamenchofa w IMM-Foto za 189 i dysk SAMSUNG MP0804H 80 GB 5400 RPM 8 MB cache w siriusie na ul. Kościuszki za 295.Cytat:
Zamieszczone przez marekb
Razem piękny zestawik
Dane "robocze" z powyższego zestawu masz w TYM WĄTKU
pozdrawiam