fajne te zdjęcia ;)
Wersja do druku
fajne te zdjęcia ;)
Roni-jedynkę robiłem pomiędzy Jagiellońską(za DOSiR) a portem praskim. Majgot-z D50 na forum Canona-odważny jesteś:p Tak btw www.zabobon.info polecam jako galerię dla początkujących;) Bardzo fajna.
Fotki z cmentarza żydowskiego w Warszawie na Bródnie. Nic więcej nie mówię, gdyż mam nadzieję, że fotki same powiedzą jak tam. Liczę na krytykę-tą złą i dobrą;)
1.
2.
3.
4.
5.
Nikt nie skomentuje, bo nie ma czego, czy nie ma nikogo aby skomentować?:(
1. za jasne tlo, odciaga ono uwage
5 przypadla mi do gustu ;)
mieszkam zaraz obok ..... i mam z 1000 fotek z tego kirkuta mistyczne miejsce ...
Ja w Zielonce-w sumie też niedaleko, ale pierwszy raz udało mi się tam wejść:) A fotki jak się podobają?
Zdjecia z Goraszki swietne, kilka z tych sprytniejszych kadrow szczegolnie przypadlo mi do gustu.
Prage pokazales niezle, jak ktos napisal - niekompletnie, ale sa to zdjecia bardzo ciekawe. Osobiscie jeszcze nie odwazylem sie na spacer z aparatem pomiedzy kamienicami, ale jest tam sporo miejsc, ktore warto by bylo uwiecznic. Nawet warszawska Praga sie zmienia i zmieniac bedzie, warto zatrzymac ja na zdjeciach taka jaka jest.
No i ostatnie, co mnie tutaj przyciagnelo, cmentarz Zydowski na Brodnie. Mieszkam bardzo daleko, ale jeszcze tam nie bylem. Zdjecia ciekawe, choc brakuje mi w nich mistycznosci, o ktorej pisal Popmart.
Kilka zdjęć z porannego kupowania ryb w Krynicy Morskiej. Mam nadzieję, że chociaż niektóre się wam spodobają;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Ósemka bardzo przyjemna. Masz wersję kolor?