ja z Krzysiem staramy sie dostac do Opavy. Tyle ze ja za rok bo nie mam teczki gotowej. A Krzysiek w tym roku probuje... ale nie powiem dzieki komu w tym roku... co nie Krzysiu ;) hehe masz u mnie duuuuuzy dług :D
Wersja do druku
ja z Krzysiem staramy sie dostac do Opavy. Tyle ze ja za rok bo nie mam teczki gotowej. A Krzysiek w tym roku probuje... ale nie powiem dzieki komu w tym roku... co nie Krzysiu ;) hehe masz u mnie duuuuuzy dług :D
kurcze, trzymam za Was kciuki...
ja to jestem za cienki bolek by startować do Opavy. :(
przy dobrych wiatrach, kopercie dla psorów i daniu pokaźnej sumy na tace w kosciele moze nas będą chcieli jako podających obiektywy ;)
Adamek, my to jeszcze ciensze bolki jestesmy :) ale coz nam szkodzi sprobowac, jak nie w tym roku to za rok, jak nie za rok to za 10 lat, kiedys beda musieli nas zechciec :)
Bonk ! Tesknilismy ;)
dzieki, moze nastepnym razem bardziej przemysle kadry, bede juz wiedzial jak sie zabrac do pracy z wieksza ekipa, niestety nie nad wszystkim da sie zapanowac kiedy w kolko musisz sluchac narzekan skacowanego wilka :) z miejsca musze wszystkim podziekowac, bo samemu to bym w zyciu tego nie zrobil. Tylko dzieki temu ze chlopacy i Kapturek poswiecili swoj czas dalismy rade :)
Heh, Opava? Ja to się chyba w te strony (geograficznie) wracał póki co nie będę :rolleyes:
Mam kumpla który skończył Opavę --> Gibson
Powodzenia Krzysio! Murzin - Tobie też!
BTW, piykny friz żeś se trzasnył :mrgreen:
Jo tyż się opindolył ostatnio na 19mm 8)
Kari o mało mie nie zatłokła :lol:
PS. Nie orientujesz się thorin czy tam w Opavie są też kierunki operatorskie??
Czy tylko foto?
PS2. Pozdrów Fige! ;)
niestety Marcinie, tam ino foto.
Ale za to sam sie mozesz wybierac czy wolisz wiecej zajec z reportazu, z grafiki czy z aktu ;)
A Twojego kolegi chyba znom, te pora zdjec takich surrealistycznych juzzech kajs widziol, ino nie pamietom kaj :)
dzieki, oby wom puchly i sinioly kciuki za nosz sukces :mrgreen:
tzn mi opava chodzi po głowie od dawna - jak tylko zacząłem swoją szkołę. Ale to dopiero jak kiedyś uznam że już mam na tyle dobrą teczkę, by tam iść. nie lubię przegrywać.
;)
A jakie koszty thorin??
jedynie opłaca sie pobyt w ich akademiku. A tak to free :)
Kurde, czeskie holky - pozazdrościć :mrgreen: