Dzisiejszy hit - Argentyna - WKS. Zawsze jakoś Argentynie kibicowałem choć jakimś zatwardziałym fanem nie jestem :)
Wersja do druku
Dzisiejszy hit - Argentyna - WKS. Zawsze jakoś Argentynie kibicowałem choć jakimś zatwardziałym fanem nie jestem :)
Argentyna - WKS?..... chyba Argentyna - ŁKS chciałeś napisać??? ;)
NO, to to będzie strzelanina. :D
wiem adamek wiem... nasz ŁKS dokopie tym z Argentyny... przecież to wioska pod Lesznem... nie ;)?
Nie wiem jak Wam, ale mi jest wstyd... jestem wściekły... przecież Polska to nie z przeproszeniem jakaś Andora tylko 40 milionowy kraj. !!! i taaaaki mecz ? Nie wiem co teraz nasi powiedzą, pewnie trawa miała niespotykaną twardość... :( Jak zawsze... Ja nie wiem jak my pod tym Grunwaldem wygraliśmy, złośliwi mówią że to tylko marketing Litwinów.... GOOOOOOOOOOORYCZ !!! Teraz moją córka to o Bońku, Lato, Lubańskim -> myśli jak o Grunwaldzie !!! Coraz trudniej wyjaśnić mi słowo DUMA. Janas oddaj mi mistrzostwa !!!
Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
spoko, dokopiemy Niemcom*
*poza boiskiem ;)
Tylko to nam wychodzi :DCytat:
Zamieszczone przez aptur
lepsze to niż nic:D
podstawowe slowo jakie pojawia sie w dyskusjach o wystepie tej reprezentacji na MS: wiara.
bo jak mowia: wiara czyni cuda. szkoda, ze znaaaaacznie rzadziej, niz ciezka praca, wyjecie rak z kieszeni, uzycie mozgu i nog i odrobina checi wygranej.
zenada...
trwajcie mocni w wierze :lol: