:D bolesna prawda :D
Wersja do druku
To chyba najlepiej przyjęta od lat premiera Canona.
Cena czyni cuda. :)
Przy 780$ za korpus EOS M50 rok temu -wygląda to nieźle.
Bądźmy poważni, AF w bezslutrach to już od pewnego czasu jest pod pewnymi względami killer, nie twierdzę że w każdym i zawsze ale akurat w kwestii działania w ciemnicy to dla mnie nie ma wątpliwości co bym wybrał. Oczywiście tu trzeba poczekać na realne puszki.
Co do "chwytów", wizjerów itd. to ja wiem że prawdziwi mężczyźni poniżej jedynki nie schodzą ale ja co do siebie jestem realistą ;) i mnie takie małe coś bardzo by w torbie ucieszyło zamiast kłapiącego lustrem 6d.
Tijaaa, bo w Canonie żywcem nie ma co podpiąć do FFa :lol:
Chyba, a i to nie byłbym pewny....
oczywiście że jest nawet w kicie będzie sprzedawane :) w kicie czyli dobrze dopasowane do aparatu i odbiorcy
https://www.bhphotovideo.com/c/produ...s_digital.html
wszytko można dlatego taki kit (nomen omen) jest sprzedawany :mrgreen: jeszcze do kompletu brakuje EF stm 50 1.8 :mrgreen: i będzie dual kit
Nie bardzo rozumiem... znaczy się uważasz.... kupowanie samego body z adapterem nie ma sensu? Czy co próbujesz udowodnić?
Nie rozumiem też o jakiego odbiorcę Ci chodzi, bo ja kto wie czy nim nie będę (eR miałem zamiar kupić ale jednak stwierdziłem że za drogi do moich potrzeb) - czyli???
Nie. Jesli ktoś z braku kasy wybiera RP zamiast R to nie po to by przypinać koszmarnie drogie szkła natywne. Jak ktos kupuje RP to pierw zobaczy jakie sa ceny wszystkich 4 szkieł R. To kupują ci, który chcą wejść w bezlustro z tym co maja.
Swoją drogą to bezlustra canona wygrają z lustrzankami tym, że w lustrzankach ze średniej półki canon oferuje słaby AF. Tego w Nikonie nie ma, tam AF działa lepiej.
oczywiście że ma sens sam bym też kupił sam korpus gdybym kupował i używał z EFami, ten aparat znajdzie wielu odbiorców w każdym poście zaznaczam że to będzie hit :) - ja co prawda nie kupię ale może R kupię i też bez obiektywów :)
natomiast link do B&H świadczy o pewnych brakach w taniej optyce tzn dopasowanej mentalnie do poziomu kupującego RP - ale jeśli ktoś posiada optykę jaką posiada to raczej nic go nie ogranicza w wyborze korpusu