Wiem ,że tylko NEC i Eizo to tak naprawdę firmy ,które robią porządny sprzęt dla fotografów ,ale do amatorskiego użytku kupowanie monitora za 5000zl to przesada.
Wersja do druku
Wiem ,że tylko NEC i Eizo to tak naprawdę firmy ,które robią porządny sprzęt dla fotografów ,ale do amatorskiego użytku kupowanie monitora za 5000zl to przesada.
Fotografia to kosztowne hobby...
kup monitor za tysiaka i będziesz zadowolony
nie musi miec czerwonego paska
Co polecacie 27" ?
cokolwiek, idź do sklepu i wybierz
Chłopie, Ty zawsze tak masz, że jak coś Ci nie wychodzi, to kupujesz nowy sprzęt? To cholernie kosztowna i mało efektywna forma nauki.
17" monitor pomijając odzwierciedlenie kolorów jest bardzo mało wygodny do czegokolwiek ,a tym bardziej do LR. Więc powstrzymaj się doradz jak masz coś sensownego w tym tamacie.
to może zamiast smęcić, zobacz ile kosztują monitory>17"
bo generalnie w żadnym temacie wiedza nie błyskasz
Nie bądź śmieszny to ,że pytam innych użytkowników o monitor to nie znaczy ,że niewiem nic w tym temacie i napisałem doskonale że najlepsze monitory to Eizo i NEC. Także czytaj ze zrozumieniem ,bo widzę że na tym forum czasami panuje tylko sarkazm. Nie pomagasz to nie przeszkaj. Masz wiedzę to się nią podziel ,a się nie wymadzaj ,bo nic nie wnosisz do pytania,które zadałem. Mam zły dzień pozdrawiam